Barion Pixel Kvíz: Mennyire ismered a születésnapos Leonardo DiCapriót? – Coloré

Kvíz: Mennyire ismered a születésnapos Leonardo DiCapriót?

2022. 11. 11.

Ma ünnepli 48. születésnapját Hollywood nagyágyúja, Leonardo DiCaprio, aki kezdetben szépfiús szerepekkel lopta be magát a női nézők szívébe, majd a teljes közönséget és a kritikusokat is megvette drámai alakításaival. Te mennyit tudsz róla?

1974. november 11-én született a Titanic, a Viharsziget, A nagy Gatsby, a Wall street farkasa, a Django elszabadul, A tégla és megannyi sikerfilm sztárja, Leonardo DiCaprio. Az IMDB szerint 46 filmet jegyez színészként, producerként viszont 48-at (bőven van átfedés a kettő között), legutoljára a Ne nézz fel!-ben láthattuk.

A kilencvenes évek óta tele vannak vele a lapok, ha nem színészi teljesítményét méltatják az újságírók és a kritikusok, akkor rendre magánélete illetve környezetvédelmi törekvései miatt születnek róla bulvárcikkek. Így aztán a rajongói szinte mindent tudnak az életéről – kérdés, hogy ez mennyire nehezíti meg a mindennapjait. Mindenesetre ha te is Leo-szakértőnek gondolod magad, vagy kíváncsi vagy, mennyit tudsz az álomgyár egyik legünnepeltebb színészéről, akkor töltsd ki kvízünket alább!

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix
A kvíz képeinek forrása: Northfoto, Shutterstock/Puzzlepix