Barion Pixel Lana Del Rey 3 éve után először lépett fel szólóban, ráadásul egy néhai világsztár bőrébe bújt – Coloré

Lana Del Rey 3 éve után először lépett fel szólóban, ráadásul egy néhai világsztár bőrébe bújt

2023. 05. 29.

A Summertime Sadness előadója, Lana Del Rey egy szőke parókában lépett fel szombaton a Mita Fesztiválon a brazíliai Rio de Janeiróban.

A 37 éves Lana Del Rey megidézte Hollywood egykori csillagát visszatérő szóló fellépésén. Egy klasszikus, fekete gombos felsőben és szoknyában állt színpadra, miközben áradt belőle a nőiesség. Akit felismerhettünk benne, az nem más, mint Marilyn Monroe.

Lana Del Rey
Steve Granitz/Getty Images

Lana a múlt hónapban már bemutatott egy meglepetésszerű visszatérést, amikor is színpadra lépett a charlestoni High Water Fest-en, és fellépett régi munkatársával, Jack Antonoffal és zenekarával, a Bleachersszel. Ám szóló előadóként nem láthatta közönség a 2019. november 30-i abu-dhabi koncertje óta. Utána jött a covid-19 járvány és mindenki emlékszik, mi lett a nagy előadók sorsa is.

Lana Del Rey a fekete ruhát tetőtől talpig átgondolt luxuskiegészítőkkel díszítette, arany fülbevalót, több övet, karkötőt viselt. Elbűvölő sminket választott, füstös szemekkel, formázott szemöldökkel és matt rózsaszín, dús hatású ajakrúzst.

A sztár kilencedik stúdióalbuma márciusban jelent meg Did You Know There’s a Tunnel Under Ocean Blvd címmel, melyet a dalszerzővel és lemezproducerrel, Jack Antonoffal közreműködve készített.

A 38 éves Antonoff másik zenekara a Steel Train, melyben Lana állítólagos vőlegénye, a tehetségkutató ügynök, zenész, Evan Winiker is tevékenykedik.

Lana Del Rey
Mat Hayward/Getty Images

A rajongók hamarosan ismét élvezhetik Del Rey utánozhatatlan hangját és melankolikus zenei világát, mivel az angliai Glastonbury Fesztiválon áll majd színpadra, ami június 21-től június 25-ig tart.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images