Barion Pixel Kritikus állapotba került Devin Ratray, a Reszkessetek betörők! Buzz McCallisterje – ezt tudni az állapotáról – Coloré

Kritikus állapotba került Devin Ratray, a Reszkessetek betörők! Buzz McCallisterje – ezt tudni az állapotáról

2024. 01. 23.

Devin Ratray a Reszkessetek betörők! című filmmel lett ismert, amelyben Kevin rosszindulatú, állandóan gonoszkodó bátyját, Buzz-t alakította.

Devin Ratray híres karaktere mellett olyan filmekben is feltűnt, mint a Dennis, a komisz, a Lift vagy a R.I.P.D. – Szellemzsaruk. Bár a kiugró lehetőségek elkerülték, a mai napig sokan felismerik és kisebb mellékszerepekben is szívesen látják a filmrendezők, magánélete viszont még ennyire sem mondható jónak.

A legfrissebb hírek szerint kritikus állapotban szállították kórházba a 47 éves színészt, akinek emiatt családon belüli erőszakkal kapcsolatos tárgyalását is elhalasztották. Devid Ratray állapotáról szóló pletykákat már a színész családja is megerősítette, azt azonban még nem tudni, mi miatt került kórházba.

Devin Ratray
Forrás: John Lamparski/Getty Images

Ami biztos, hogy a kórházból nemrég kiengedték és jelenleg pihen, illetve igyekszik mindent betartani orvosa utasítására, hogy újra egészséges legyen. Állapota azonban még nem mentesíti korábbi tettei alól. 2022-ben egyik barátnője vádolta meg azzal, hogy megerőszakolta. A nő állítása szerint Devin Ratray elkábította és szexuálisan bántalmazta. 2021-ben pedig egy másik barátnője bántalmazása miatt tartóztatták le, akit – mint kiderült a vádiratokból – meg akart fojtani egy szállodában, Oklahoma City belvárosában.

Bár vannak, akik sajnálják, a legtöbben még is úgy vélik, hogy ez lehet a karmikus következménye az erőszakos és gusztustalan viselkedésének, amiket elsősorban nők ellen követett el.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Disney+