Barion Pixel Korábbi nemi erőszak vádja miatt nyomoznak a Reszkessetek betörők! színésze ellen – Coloré

Korábbi nemi erőszak vádja miatt nyomoznak a Reszkessetek betörők! színésze ellen

2022. 08. 31.

Devin Ratray ellen – akit sokan a Reszkessetek betörők! című filmből ismerhetnek – a hírek szerint nyomozás folyik, amiért 2017-ben megerőszakolt egy nőt manhattani lakásában.

Devin Ratray a Reszkessetek betörők!-ben Kevin undok és kissé agresszív bátyját, Buzzt alakította, azonban a New York-i hatóságok most egy 2017-es nemi erőszak vádjában nyomoznak ellene – ismét.

You Can Rent The House Of The Christmas Movie Home Alone)on Airbnb. Vous Pouvez Louer La Maison De Film De Noel Joué Parmacaulay MacaulayÊculkin : Maman JÕai Raté LÕavion
Forrás: Northfoto

Ratray ellen nem ez az első hasonló jellegű vád, tavaly decemberben ugyanis családon belüli erőszak miatt tartóztatták le. Az ügy kapcsán előkerült egy korábbi áldozat, Lisa Smith, aki még 2017-ben jelentette fel az egykori gyereksztárt, mivel az állítólag megerőszakolta. Az ügyben azonban azóta sem született ítélet, a nyomozásnak sem lett eredménye, ezért Smith újra felvette a kapcsolatot az ügyészséggel.

A nő azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy „megdöbbentette”, hogy a hatóságok nem vizsgálták ki megfelelően az állítását, nem emeltek vádat, és részletesen beszámolt arról az éjszakáról is, amikor állítólag Ratray megerőszakolta. A nő ismerte a színészt korábbról. Azon az estén ő, a bátyja, egy barátja és a Reszkessetek betörők! színésze találkoztak egy italra, mielőtt felmentek volna Ratray manhattani lakásába. A nő úgy véli, a lakásban elkábították egy Ratray által készített itallal.

Reszkessetek betörők!
Forrás: Northfoto

„Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam mozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember már nincs ott, és a kanapén vagyok” – mondta a nő a CNN riporterének.

A Reszkessetek betörők! egykori sztárja ártatlannak vallotta magát, a hatóságok pedig egyelőre nem kommentálták az utóbbi ügyet, vádemelés sem született. Azonban a 2021-es, többszöri családon belüli erőszak és fojtogatás miatt Devin Ratray októberben bíróság elé áll.

Ez is érdekelhet

Túl a Reszkessetek betörőkön – 4 szokatlan karácsonyi film

Unod már az Igazából szerelmet, a Holidayt, a Télaput és a Reszkessetek betörőket? Valami nem szokványos, de azét karácsonyi filmet néznél Szenteste? Íme, a mi listánk. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!