Barion Pixel 7+1 meglepő dolog a királyi családról, amit Robert Jobson leplezett le könyvében – Coloré

7+1 meglepő dolog a királyi családról, amit Robert Jobson leplezett le könyvében

2024. 01. 20.

A brit újságíró III. Károly király életéről és a monarchia titkairól ír az életrajzi könyvben, ami sok meglepetést okozott még az Egyesült Királyság lakóinak is.

Tavaly jelent meg Robert Jobson könyve, Our King: The Man and the Monarch Revealed címmel, melyben részletesen ír pontos és hiteles forrásokból a család életéről, minden személyről, beleértve a néhai Erzsébet királynőt, Vilmost, Katalint és Harry-t is.

Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan Markle windsori sétáját két nappal II. Erzsébet királynő halála után úgy vélte mindenki, hogy békülési szándék az egység megteremtéséért. Katalin azonban azt mondta egy tisztnek utána, hogy a séta az egyik legnehezebb dolog volt, csupán illúzió, kötelesség, amit meg kellett tenniük.

A Sandringham-palota könyvtárában folyt a beszélgetés arról, hogy Harry és Meghan lemondanak a dolgozó királyi családtagok tisztségeiről, kötelességeiről. II. Erzsébet királynő elrendelte, hogy vizsgálják át a helyiséget a találkozó előtt, hogy vannak-e poloskák, mert attól tartott, hogy a részleteket kiszivárogtatják a sajtónak.

Harry herceg, királyi család
Forrás: Karwai Tang / Contributor / WireImage / Getty Images

A sussexi pár esküvője után Erzsébet azt tanácsolta Meghan számára, hogy töltsön némi időt Zsófiával, akinek fontos volna elnyerni a támogatását. Mire Markle annyit válaszolt tömören: Itt van nekem Harry.

A könyv azt is állítja, hogy a hercegek között sok ingatag, vitás eszmecsere volt, ami nagyon zavarba hozta az anyakirálynőt.

Erzsébet királynő úgy gondolta, hogy Harry herceg és Meghan Markle „megőrültek”, amikor azok elkezdték keményen bírálni a királyi családot mindenféle interjúkban.

Harry herceg állítólag nagyon dühös volt az esküvőjük előtti időkben, mert Károly kijelentette, hogy semmilyen költségét nem hajlandó téríteni Meghan Markle-nek, amíg hivatalosan nem kötik egybe az életüket.

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix