Barion Pixel A ma 42 éves Katalin hercegné nem szívesen emlékszik vissza egy korábbi születésnapjára, és ennek Vilmos az oka – Coloré

A ma 42 éves Katalin hercegné nem szívesen emlékszik vissza egy korábbi születésnapjára, és ennek Vilmos az oka

2024. 01. 09.

Katalin hercegné január 9-én született, és a jeles napot idén gyermekeivel ünnepli, de nem volt mindig ilyen boldog számára ez a nap.

Katalin hercegné 1982. január 9-én született. Negyvenkettedik születésnapját családja körében tölti, és várhatóan barátai is felköszöntik e jeles nap alkalomból. Vilmos herceggel már több születésnapját ünnepelhette, ugyanis kapcsolatuk 2004-ben került a nyilvánosság elé. 2009-ben, huszonhetedik születésnapján viszont nem lehetett felhőtlenül boldog, ugyanis az ünnepnap után Vilmos herceget elszólította Légierő, így a szerelmesek sokáig nem látták egymást.

Katalin hercegné, aki várt

A lapok már 2008-ban elkezdték fejtegetni, hogy vajon Vilmos herceg mikor teszi fel a nagy kérdést Katalinnak. Ez bizonyosan köztük is felmerült, és talán maga a majdani hercegné is várta, hogy igent mondhasson, ám mivel Vilmosnak másfél évet kellett szolgálnia, Katalin élete valamelyest összedőlt. Szerelmét nélkülöznie kellett, és a családalapításról dédelgetett álmai is távolabb kerültek. Nem tette könnyebbé a dolgot, hogy addigra Katalin és Vilmos legtöbb barátja már házas volt és gyerekeket terveztek. A későbbi hercegné azt tervezte, hogy harmincéves korára feleség és anya lesz.

Katalin hercegné mindent megkapott, amire vágyott, csak várnia kellett / Kép forrása: Getty Images
Katalin hercegné mindent megkapott, amire vágyott, csak várnia kellett / Kép forrása: Getty Images

Végül mindent megkapott, amit szeretett volna, csak kicsit később: 2011-ben összeházasodtak Vilmossal, 2013-ban pedig megszületett első gyermekük, György herceg, akit később Sarolta és Lajos követtek.

Megtörtént hát a happy end, amire Katalin várt, így idei születésnapját bizonyosan boldogan tölti.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images