Barion Pixel Kevin Costner válása – Felesége kevésnek tartja a havi közel 52 ezer dollárnyi gyerektartást – Coloré

Kevin Costner válása – Felesége kevésnek tartja a havi közel 52 ezer dollárnyi gyerektartást

2023. 07. 07.

Kevin Costner és felesége útjai szétválnak, ám a válás nem egyszerű: jelenleg a gyerektartáson vitatkoznak.

Kevin Costner nagy erőkkel dolgozik azon, hogy felesége kiköltözzön közös házukból, ám ennek ára van: havonta közel 52 ezer dollárt ajánlott feleségének gyerektartás címén, ám Mrs. Costner ezt kevésnek tartja.

Christine azt állítja, hogy Kevin ajánlata az általa kívánt összeg csupán 24 százaléka. Emellett megjegyezte, hogy a színész a saját havi kiadásait, amikor a gyerekek vele vannak, 240 000 dollárban tüntette fel, ami közel ötszöröse annak, amit Christine-nek ajánl.

Kevin Costner felesége nem enged

A színész felesége, Christine azzal indokolja az összeg emelését, hogy lakást kell találnia, mégpedig olyat, ami nem rántja ki a gyerekeket a megszokott környezetükből. A lakbéren felül a számlákat is fizetni kell, valamint biztonsági rendszert is szeretne, de a majdani ingatlant be is kell rendezni. Ezenfelül a feleség számol azzal is, hogy jelenlegi életükben sok segítőjük van, asszisztens, szakácsok és egyéb szakemberek, így az ilyesfajta segítséget is szeretné megtartani. Gondolt a gyerekek egészségügyi ellátására és a magániskolákra is, valamint az iskolán kívüli tevékenységekre, de az ügyvédi költségeket is a férjén tervezi behajtani.

Christine az utazásra is gondol, ugyanis a gyerekek hozzászoktak ahhoz, hogy magánrepülőn vagy elsőosztályon repülnek, ez is indokolja, hogy több pénzt szeretne a férjétől.

Kevin Costner azzal érvelt, hogy a gyerekeknek nincs szüksége pénzre, de felesége a mondatot a színész ellen fordította, és azt válaszolta rá, hogy ez is azt mutatja, hogy a sztár mennyire elhidegült gyermekeitől és a mindennapi közös életüktől.

Kevin Costner felesége és gyermekei / Kép forrása: David Livingstone /  Getty Images
Kevin Costner felesége és gyermekei / Kép forrása: David Livingstone / Getty Images

A történet végére még nem került pont, ugyanis Kevin Costner állítja: többet nem tud fizetni, de felesége nem fogadja el a választ, mert mint mondta, a színész újra a csúcson van, úgyhogy nem opció, hogy csupán ennyi gyerektartást fizet.

A színész 2004-ben vette el Christine-t, aki három gyermeket szült neki: Caydent, Hayes-t és Grace-t, akik 16, 14 és 13 évesek. A feleség májusban adta be a válókeresetet, ám amint látszik, még egy darabig egy fedél alatt maradnak a felek.

Forrás: Entertainment Tonight.

Nyitókép forrása: Getty Images