Barion Pixel Áll a bál Kevin Costneréknél – A színész felesége megnehezíti a válást – Coloré

Áll a bál Kevin Costneréknél – A színész felesége megnehezíti a válást

2023. 06. 14.

Kevin Costner és felesége ez év május elején jelentették be, hogy 18 év után elválnak útjaik. A válás várhatóan nem lesz zökkenőmentes!

Kevin Costner és felesége nehezen egyeznek meg a válásuk körülményeit illetően, különösen azért, mert Christine annak ellenére sem hajlandó kiköltözni, hogy férje több, mint egymillió dollárt adott neki erre a célra.

A megállapodásuk szerint a pénzen túl a válást kezdeményező Christine 30 napot kapott arra, hogy kiköltözzön egykori szerelmi fészkükből. Costner most a bírósághoz fordult, hogy megszabaduljon feleségétől. Mindennek ellenére gyermekei neveléséből és támogatásából nem szeretne kimaradni, így havonta harmincezer dollárral támogatná a gyerekek igényeit. Christine ezenfelül kapna tőle pénzt a havi lakbérre és a költözéshez is.

Kevin Costner második házassága ért véget

Kevin Costner második felesége, Christine úgy döntött, hogy véget vet a színésszel való házasságának. Az ok pletykák szerint az, hogy a színész nagyon sokat dolgozott, és a kevés otthon töltött idő miatt a felesége elhidegült tőle. A hamarosan egykori Mrs. Costner ultimátumot adott férjének, aki képtelen volt változtatni, ezért döntött a válás mellett.

Costner ismerősei úgy látják, hogy sokkolta a színészt a válás híre, mert nem gondolta, hogy ekkora lehet a baj köztük.

Forrás: TMZ.

Nyitókép forrása: Getty Images