Barion Pixel Megszakad Kevin Costner szíve: felesége 18 év után hagyta el a gyerekekkel – Coloré

Megszakad Kevin Costner szíve: felesége 18 év után hagyta el a gyerekekkel

2023. 05. 03.

A divatiparban dolgozó Christine Baumgartner kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet Kevin Costner ellen.

Kevin Costner és felesége közös közleményben tudatták, hogy 18 évnyi házasságuk véget ért, a filmsztár szóvivője pedig azt is elmondta, hogy Costner teljesen maga alatt van Christine döntése miatt.

Nagy szomorúság, hogy olyan, rajta kívül álló körülmények merültek fel, amelyek miatt Mr. Costnernek részt kell vennie a házassága felbontására irányuló perben.

– olvasható Kevin Costner képviselőjének közleményében.

Sok részletet nem árultak el, és a gyerekekre hivatkozva kérik, hogy hagyjanak nekik nyugalmat ebben az időszakban. A kibékíthetetlen ellentét egy bevált szövegezés amerikai válások esetén, ám a bennfentesek szerint a pár kapcsolatának a sztár munkamániája tett be.

Kevin Costner és neje
Forrás: Jeff Kravitz/Getty Images

Kevin Costner 68 évesen második virágkorát éli Hollywoodban. Míg a kilencvenes években a mozifilmekben tarolt, a jelen idő a sorozatgyártásnak kedvez. Az Oscar-díjas színész 2018 óta a Yellowstone sorozattal hihetetlen sikereket ért el. Azóta sem lassít, sőt, az ötödik évad után sem pihent, mivel újabb projektbe kezdett, Horizon címmel. A bennfentesek szerint ez a pörgés, és a nagy távolság közte és Christine között teljes elhidegüléshez vezetett, amit a feleség nem akart tovább tűrni. Ultimátumot adott, ám a férfi nem mondta le filmes projektjeit.

Costner kedden nyújtotta be elfogadó válaszát a válásra, és gyermekeik közös felügyeleti jogát is kéri, amelyben felesége is együttműködő, így Cayden (15), Hayes (14) és Grace (12) elhelyezése vitán felül áll. A sármos színész és a most 49 éves Baumgartner modell és divattervező 2000-ben kezdett randevúzni, és 2004-ben kötöttek házasságot Costner aspeni birtokán.

Costner korábban 1978 és 1994 között volt házas Cindy Silvával, és három közös gyermekük is van: Annie (39), Lily (36) és Joe (35). Egy fia, Liam Costner (27) pedig a Bridget Rooney-val való kapcsolatából született, így a Több, mint testőr sztárja összesen hétgyermekes apuka.

Forrás: People
Borítókép forrása: Frazer Harrison/Getty Images