Barion Pixel Katalin hercegné különleges dologra készül – karácsonykor ezt kapják tőle az emberek – Coloré

Katalin hercegné különleges dologra készül – karácsonykor ezt kapják tőle az emberek

2023. 12. 10.

Katalin hercegné egy különleges zenei projektnek adott otthont, melynek felvételét hamarosan mindenki láthatja.

Katalin hercegné készen áll a karácsonyra és egy közösségi média videóban mindenkit meginvitált, hogy töltse vele az ünnepet – persze csak jelképesen. A Together at Christmas elnevezésű jótékonysági zenés istentisztelet felvételre a Westminster Abbey-ben került sor, at ITV1 karácsony estéjén pedig mindenki számára sugározni fogja.

A promóciós videóban Katalin elmondja, hogy tartsanak vele az emberek, hiszen a műsor a Royal Foundation Center for Early Childhood Shaping Us kampányához kapcsolódik, mely fiatalokat támogat.

Katalin hercegné volt a házigazdája az első Royal Carols: Together at Christmas koncertnek 2021 decemberében. Az volt a kezdeményezés célja, hogy tisztelegjen azon személyek és szervezetek hihetetlen munkája előtt az Egyesült Királyságban, akik támogatták közösségeiket a COVID-járvány idején. Az eseményt a Westminster Abbey-be szervezte a Királyi Alapítvány támogatásával Katalin, a hely azért is különleges számára, mert ott volt 2011-es esküvője.

The Royal Family Attend The "together At Christmas" Carol Service
Forrás: Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Azóta évről évre megrendezik, kicsit mindig más fókusszal. Az idei zenei felhozatalban szerepel a Westminster Abbey kórusa, Adam Lambert énekes, Beverley Knight, Jacob Collier, Freya Ridings és James Bay is. Vilmos herceg és a Shaping Us kampány vezető, Roman Kemp pedig felolvasást tart majd.

Csatlakozzanak hozzám karácsony estéjén egy különleges énekes istentiszteletre, ahol szívből jövő köszönetet mondunk mindazoknak, akik támogatták társadalmunk legfiatalabb tagjait ezekben a sorsdöntő kezdeti években.

A 41 éves brit arisztokrata egy pompás karácsonyfával és gyertyákkal a háttérben beszélt, elegáns vajfehér ruhában, melyet apró, fénylő gyöngyszemek díszítettek.

Forrás: People
Borítókép forrása: Chris Jackson/Getty Images