Barion Pixel Mit üzen Katalin hercegné a frizurájával? Alig észrevehetően, mégis folyamatosan változik – Coloré

Mit üzen Katalin hercegné a frizurájával? Alig észrevehetően, mégis folyamatosan változik

2023. 09. 21.

A gyönyörű, barna fürtjeit lazán viselő Katalin hercegné igazi stílusikon, legyen szó a ruhákról vagy épp a hajról.

Bár nem változtatott drasztikusan a frizuráján, Katalin hercegné a nyári szünete előtti királyi megjelenések során az addig hordott oldalsó választékát középre tették át, az egyenes fazonú tincseket pedig telt, hullámos fürtökre cserélte. A laza, 70-es évek stílusát idéző frizuráról egy szakértő így nyilatkozott:

Katalin hercegné
Forrás: Peter Nicholls – WPA Pool/Getty Images

A 70-es évek szépségikonjának, Farrah Fawcettnek az újra gondolásaként Katalin nemrégiben debütált ezzel az új Farrah frufru-val, amely a frufru trend szelídebb és lágyabb megjelenését kelti. Ez az a viselet, amelyhez Katalin gyakran visszatér, amikor akar egy kis változatosságot, de nem akar semmi túl drasztikushoz folyamodni.

Akinek nem ugrik be hirtelen Fawcett neve, az gondoljon a Charlie Angyalai-ra, ezt az imázst lopta most vissza a 41 éves hercegné a közéletbe. A könnyed, hullámos rétegek plusz vastagságot adnak a frizurának, a bele csempészett világosabb árnyalatú tincsek pedig fiatalítják a viselőjét. A megújult hajtrendet legutóbb Párizsban, a Stade de Marseille stadionban mutatta meg a hercegné, amikor részt vett az Anglia Argentína elleni rögbi-meccsen.

Katalin hercegné
Forrás: Tim Clayton/Getty Images

Katalin hercegné frizurája 2-3 évente mindig megváltozik, de szinte alig észrevehető módon. A bájos arisztokrata ugyanis mindig csak annyit változtat, hogy ő megkapja a szükséges megújulás érzését. Olykor rövidebbre vágatja, átteszi a választékot, finoman új árnyalatokat csempész bele vagy épp a frufru hosszával és esésével variál.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto