Barion Pixel Ezt kérdezte Károly király Natalie Portmantől – Ezt senki nem várta volna tőle – Coloré

Ezt kérdezte Károly király Natalie Portmantől – Ezt senki nem várta volna tőle

2023. 12. 05.

Natalie Portman Andy Cohen tévéműsorában emlékezett vissza arra, hogy milyen kérdést tett fel neki Károly király huszonnégy évvel ezelőtt.

Natalie Portman egy tévéműsorban vendégeskedett, amikor is arra emlékezett vissza, hogy hogyan zajlott a találkozása 1999-ben Károly királlyal – aki akkor még jócskán hercegi címet birtokolt. Mint kiderült, kettejük párbeszédére a Star Wars – Baljós árnyak londoni premierjén került sor. Mint a színésznő mondta:

Emlékszem, hogy Károly herceg – akkor még herceg –  megkérdezte tőlem, hogy benne voltam-e az eredeti filmben.

A kérdés már csak azért is mókás, mert a Csillagok háborúja első része a hetvenes években készült, amikor a színésznő még nem is élt.

Natalie Portman a csillagok között

A színésznő csupán tizennyolc éves volt akkor, amikor Károly király odament hozzá a film premierjén. A kérdés furcsa volta ellenére az uralkodó kedves volt, így Natalie Portman nem jellemezte rossz emlékként a találkozást.

Az, hogy a színésznő látható volt-e az eredeti szériában annyi kérdést felvet, hogy az is lehet, hogy csupán a királyi humort villantotta meg Károly. Nem lenne meglepő, ugyanis apja, Fülöp herceg is nagy mókamester hírében állt, aki néha-néha szarkasztikus humorát használta arra, hogy kiemelje a másik ember hibáit vagy hiányosságait.

Megnyitom ezt az izét, legyen ez bármi.

-mondta egy ünnepélyes megnyitón Kanadában, de olyan is volt, hogy feleségétől kérdezte meg nyilvánosan, hogy honnan szerezte a legújabb kalapját.

A Star Wars - Baljós árnyak premierjén Károly király apja humorát csillanthatta meg a  18 éves Natalie Portmannek / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images
A Star Wars – Baljós árnyak premierjén Károly király apja humorát csillanthatta meg a 18 éves Natalie Portmannek / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images

Tudott kifejezetten modortalan is lenni, például amikor egy, az űrbe készülő kisfiúnak azt mondta, hogy túl kövér lenne asztronautának, vagy amikor egy kenyai futónőtől azt kérdezte, hogy nő-e.

Vélhetően fia, Károly kérdése mögött nem bántó szándék állt, csupán nincs tisztában a Star Wars világával, így fogalma sem volt arról, hogy a Baljós árnyak jóval a régi filmek után készült, ráadásul a történet is a régi filmek előtt játszódik, így hiába Csillagok háborúja mindegyik, a szereplők közt vajmi kevés átfedés van.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images