Barion Pixel Justin Timberlake-re lavinaként zúdul a gyűlölet, ezért erre a lépésre szánta el magát – Coloré

Justin Timberlake-re lavinaként zúdul a gyűlölet, ezért erre a lépésre szánta el magát

2023. 10. 29.

Miután megjelent Britney Spears regénye, amiben részletesen kitálalt múltjáról, Justin Timberlake elég sok negatív kommentet kapott a közösségi oldalain.

Justin Timberlake az egyik főszereplője Britney Spears A bennem élő nő című memoárjának, hiszen jó ideig egy párt alkottak, sőt, ők voltak a tini popvilág legkedveltebb szerelmespárja. A szakításuk okaként annak idején Justin Timberlake Britney hűtlenségét mondta, aminek hatására meg is született a Cry Me a River című szám és klip. Akkor azonban az nem derült ki, hogy az NSYNC énekese sem volt épp a hűség szobra.

Britney Spears, Justin Timberlake
Britney Spears és Justin Timberlake / Kép forrása: Denise Truscello / Contributor / WireImage / Getty Images

A The Woman in Me című életrajzi regényből ez is kiderül, ahogy az is, hogy a pophercegnőnek 19 évesen abortusza volt, amit ő nem is igazán akart. Ő szeretett volna családot alapítani Justinnal, mégha korábban is jött a következő lépcsőfok. Ám Justin Timberlake nem akart még apa lenni.

A 42 éves énekes nem reagált a napvilágot látott titkokra, amit eddig nem tudott a közvélemény, de kénytelen volt Instagramján kikapcsolni a kommentelési lehetőséget, annyi negatív megjegyzést kapott. Jó ideje Jessica Biel férje, és két közös kisfiuk (Silas és Phineas) is született, így elég kellemetlen számára, hogy most a 22 évvel ezelőtti múlt árnyai előtörnek.

Jessica Biel
Forrás: Northfoto

Timberlake közel egy hónapja nem posztolt már az Instagramján, szeptember 29-én jelent meg az NSYNC új dala, a Better Place, akkor közölt videót az újra egyesült banda tagokkal; JC Chasezzel, Joey Fatone-val, Lance Bassszal és Chris Kirkpatrickkal.

Forrás: cosmopolitan.com
Borítókép forrása: Northfoto