Justin Bieber fél arca lebénult – Egy ritka betegség áll a háttérben

Justin Bieberrel az elmúlt években több rossz dolog is történt. Többek között Lyme-kórral és krónikus mononukleózissal is diagnosztizálták, ami a bőrére, a szervezetére és az energiaszintjére is hatással volt.

Justin Bieber kálváriája azonban azóta sem ért véget, ugyanis a kanadai énekes fél arca teljesen lebénult egy nagy ritka betegség miatt, amelyet egy vírus idézett elő.

Justin Bieber
Forrás: Northfoto

Akárcsak két éve, most is elejét akarta venni az újságok találgatásainak, ezért ő maga jelentette be, mi miatt kellett lemondania a fellépéseit.

„Szerettem volna, ha tőlem halljátok, hogy mi történt. Az orvosok egy úgynevezett Ramsay Hunt-szindrómával diagnosztizáltak, amit egy vírus okoz. Ez a vírus megtámadja a fülemben és az arcomban lévő idegeket, és emiatt nézek most így ki” – mondta a 28 éves Justin Bieber a saját Instagram oldalán közzétett videóban.

Az orvosok szerint a ritka betegséget a fül körül, az arcon vagy a szájban jelentkező fájdalmas kiütések jellemzik. Justin még mosolyogni és kacsintani sem tud, sőt még az orrlyukát sem képes mozgatni. Sajnos a betegségnek nem ismert az ellenszere, ugyanakkor rendszeres és megfelelő tornáztatással egy idő után teljesen helyrejöhet az arca.

Justin Bieber
Forrás: Northfoto

Az énekes a videóban minden rajongóját arra kérte, hogy legyenek türelemmel és megértéssel az állapota miatt és bízik benne, hogy nem kell több koncertjét lemondania – kérdés, hogy ha mégis így lesz, az érinti-e majd augusztusi fellépését a Sziget Fesztiválon Budapesten. Justin Biebernek pár hete kezdődött el a világkörüli turnéja, amelyet szó szerint a közepén kellett abba hagynia, hogy minél előbb meggyógyulhasson.

Justin Biebert most is fiatal és gyönyörű felesége, Hailey Bieber támogatja, aki mindenben a segítségére van és jelenleg is ápolja Los Angeles-i otthonukban.

Ez is érdekelhet:

Hailey Bieber

A hollywoodi sztárok bőre általában sugárzó és hibátlan, hála a rengeteg kozmetikai kezelésnek, amiket a szakma legnagyobbjaitól kapnak a legcsillogóbb szalonokban. Justin Bieber feleségének, Hailey Biebernek még az átlagosnál is szebb a bőrképe, annyira feltűnően ragyogó, hogy már több internetes fórumon is sokan kérdezgették egymástól, vajon mit használ, hogy ilyen hibátlan a megjelenése. Ha szeretnél többet tudni a bőrápolási rutinjáról, akkor olvasd el a cikkünket!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban