Budapesten lép színpadra Justin Bieber

Ma jelentette be Justin Bieber következő világturnéjának, a Justice World Tour koncertjeinek időpontjait: az énekes 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában lép majd színpadra a magyar közönség előtt.

2022 májusa és 2023 márciusa között Justin Bieber öt kontinensen turnézik és 20 ország több mint 90 fesztiválján lép fel. A koncertshow jövő májusban kezdődik Mexikóban, augusztusban Skandináviában folytatódik, majd Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet következik a sorban szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, 2023 elején pedig az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

A Justice World Tour Justin legújabb sikeralbuma, a Justice után kapta a nevét, amely idén márciusban a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban.

Justin Bieber Koncert Budapest
Kép forrása: Justin Bieber Justice World Tour

Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott. 

Összesen több mint 80 millió albumot adott el. Tavaly megdöntötte Elvis Presley rekordját, mint a legfiatalabb szólóelőadó, akinek 8 albuma a Billboard 200-as listájának 1. helyére került.

A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte. 

A 2016/2017-es Purpose World Tour óta Justinnak ez az első világturnéja, az AEG Presents gondozásában. Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezik mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új show-t. 

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk” – nyilatkozta a turné kapcsán Bieber.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Tanársegéd voltam Angliában: ezt láttam az angol iskolákban