Barion Pixel Jimmy Kimmel el akarta köttetni magát, de a sztori érdekes fordulatot vett – Coloré

Jimmy Kimmel el akarta köttetni magát, de a sztori érdekes fordulatot vett

2023. 09. 11.

Jimmy Kimmel úgy döntött, hogy vazektómiát végeztet magán, de az Uber sofőrje miatt szürreális élményben volt része.

Jimmy Kimmel elképesztő sztorit mesélt

Jimmy Kimmel late night show műsorvezetőnek az amerikai írósztrájk miatt rengeteg szabadideje lett, ugyanis az ő műsorát is érint a forgatókönyvírók munkabeszüntetése. Ezért úgy döntött, hogy ezt a szabadságot vazektómiára fordítja. De nem egészen úgy sikerült, ahogy eltervezte, amint azt Stephen Colbert, Jimmy Fallon , Seth Meyers és John Oliver műsorvezetőknek elmagyarázta az új Strike Force Five podcastjukban, amivel a munkatársaikat szeretnék anyagilag támogatni, még újra nem indulnak a műsorok.

Jimmy Kimmel elmesélte a műsorvezető kollégáinak a teljes történetet. Megbeszélte a találkozót, és a heréit is leborotválta, hogy felkészüljön.

Ez bonyolult, és egy kicsit ijesztő. Semmi sem sima odalent. Olyan, mintha rágógumit borotválnék

– mondta.

Jimmy Kimmel felkereste az orvost, megvizsgálták – majd közölték vele, hogy a tényleges beavatkozáshoz egy második időpontra van szükség. A műsorvezető Uber-sofőrje meghallotta, hogy a vazektómia terveiről beszél, és helyette egy másik lehetőséget javasolt, az ondóvisszatartást. Ahogy ő, úgy a kollégái sem értették, miről lehet szó.

Volt egy csomó befőttesüveg az anyósülésen?

– tűnődött Colbert.

Ez olyan, mintha tüsszentést tartanád vissza?

– kérdezte Fallon.

Jimmy Kimmel
Kép forrása: Leon Bennett / Contributor / The Hollywood Reporter / Getty Images

Jimmy Kimmel ezután elárulta, hogy valamilyen podcastből tanulta a sofőrje a technikát. Azt állította, hogy a sperma visszatartása lehetővé tette számára, hogy „manifesztálja” a vágyait.

Aztán azt mondta, hogy az, hogy találkozott velem az Uberben, az egyik vágya volt, és ez valahogy manifesztálódott. Nagyon hosszú utunk volt hazafelé

– mondta Kimmel.

Mi az a vazektómia és az ondóvisszatartás?

A vazektómia egy egyszerű műtét, amely során az orvos elvágja az ondóvezetéket, ezzel a módszerrel pedig megakadályozza, hogy a sperma elhagyja a férfi testét, és terhességet okozzon. A férfiak számára a legbiztosabb fogamzásgátló módszer, a műtét biztonságos és egyszerű, elméletben helyreállítható, de az esetek egy részében ez nem sikerül.

A Men’s Health már foglalkozott az ondóvisszatartással, ez az ejakulációtól való tartózkodás gyakorlata napokig, hetekig vagy hónapokig. Ez történhet a szexuális tevékenységtől való tartózkodással vagy maszturbálással, vagy a tevékenység abbahagyásával az ejakuláció elérése előtt – írják. A módszer a 17. századi Kínából indult. Jelenleg nem bizonyított, hogy van bármiféle előnye vagy hátránya, bár a Men’s Health újságírójának beszámolója szerint csak „kanosabbnak” érezte magát, és olyan volt, mint egy tinédzser spontán erekciókkal.

Forrás: Huff Post, Men’s Health

Borítókép forrása: Kevin Winter / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/jimmy-kimmel-vazektomia/