Barion Pixel Az orgazmus kézikönyve – Tippek a mindent elsöprő gyönyörhöz – Coloré

Az orgazmus kézikönyve – Tippek a mindent elsöprő gyönyörhöz

2023. 07. 01.

A nőknek még mindig 20-25 százaléka soha nem élt át orgazmust. Gyakori, hogy nem mernek szólni a párjuknak, gyakran nem is tudják, hogy mi az, ami igazi örömöt okoz nekik. A társadalmi tabu miatt még ma sem teljesen elfogadott a női örömszerzésről, orgazmusról beszélni.

Pedig nem kell nagyon elrugaszkodott dolgokra gondolni, ha elképesztő orgazmust akar átélni egy nő. Nem kell akrobatának lenni hozzá, hanem az őszinte kapcsolatról, a közös vágyakról és annak megtalálásáról szól mindez.

Ne hagyd ki az előjátékot

Sokan a mai napig lekicsinylik az előjáték szerepét, pedig a nőknek igenis szüksége van rá, ezt pedig nem szabad szégyellni. A szexuális élvezet fokozása érdekében elengedhetetlen, hogy minden pillanatot kiélvezz, az olyan tevékenységekkel, mint a csók, simogatás és orális szex, ébreszd fel az izgalmat és a vágyakozást. Az előjátékok időtartamának kimaxolása nyitja meg az utat az eget rengető gyönyörhöz.

A kulcs az előjátékban a „játék” hangsúlyozása. Nem szabad siettetni vagy kötelező feladatként kezelni. Valójában az előjáték órákkal a szex előtt elkezdődhet, és minden perce felkészít az orgazmusra. 

orgazmus
Kép forrása: Pexels / Valeria Boltneva

Ismerd meg magad

Hogyan várhatod el a párodtól, hogy tudja mire van szükséged, ha te magad sem ismered a tested? A kényeztetés a kezeddel, masszázsolajokkal vagy különböző textúrájú és intenzitású vibrátorokkal segíthet abban, hogy intim módon felfedezd a saját testedet. Minden nap 10-15 percet szánj rá nyomása nélkül, inkább az utazásra koncentrálj, ne pedig a csúcspontra feszülj rá.

Nem csak érintésekről szól

Egyes nők számára a mentális izgalom ugyanolyan fontos, mint a fizikai. Egy szexi üzenet vagy egy kacér hívás a nap folyamán lélekben felkészíthet a fizikai érintésekre. A gyertyák, a friss virágok és a hangulatos zene érzéki hangulatot teremthet. Sok nő számára a közelség és az érzelmi intimitás jobb orgazmushoz vezethet. Beszéljetek közben, a nők (de a férfiak is) szeretik hallani, ha valami tetszik rajtuk a párjuknak.

orgazmus
Kép forrása: nd3000 / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

Emeld a a csókolózást a következő szintre

A csók elengedhetetlen az előjátékhoz és jó szexhez. Egyszerre szórakoztató és vágyat ébresztő, de nem kell a másik ajkaira korlátozódni. Kezdésként próbáljátok ki a nyakat vagy a vállat.

Kommunikálj

Ha a hálószobai élményt akarod fokozni, a nyílt kommunikáció a legfontosabb. Adj visszajelzést, irányítsd partneredet, és mondd ki, hogy mit szeretnél. Dobd le a gátlásokat, kezdeményezz.

Forrás: Femina.in, Every Day Health

Borítókép forrása: shironosov / iStock / Getty Images Plus / Getty Images