Barion Pixel Különleges jelentése van Jennifer Lopez 2. jegygyűrűjének – Coloré

Különleges jelentése van Jennifer Lopez 2. jegygyűrűjének

2022. 04. 11.

Az előző hét egyik legnagyobb hírének számított, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck közel 20 évvel a szakításuk után és egy év újbóli randizgatást követően eljegyezték egymást.

Jennifer Lopez ujjára pedig ismét egy egészen elképesztő ékszer került, ugyanis a halványzöld gyémánt az egyik legritkább drágakő a világon, amely még az előző gyűrűnél is többet kóstált.

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Viszont nemcsak ez az érdekes, hanem maga a jelentése is, ami miatt ilyet választott az Oscar-díjas színész élete szerelmének. A zöld szín Jennifer Lopez kedvenc árnyalata, amiről kiderült, hogy nagyon is fontos számára, hiszen az élete legfontosabb pillanataiban volt jelen.

„A zöld szín a szerencseszínem. Talán emlékeztek egy bizonyos zöld ruhára.” – írta a mára ikonikussá vált Versace ruhára utalva, amelyet a 2000-es években viselt a Grammy-díjátadon.

„Rájöttem, hogy sok olyan pillanat van az életemben, amikor csodálatos dolgok történtek és amikor zöldet viseltem. Lehet, hogy véletlen, lehet, hogy nem. De ahogy jobban belegondoltam, rájöttem, hogy nincsenek véletlenek.” – tette hozzá az énekesnő, aki egy olyan dolgot is elárult, amit még soha azelőtt. Lopez pár éve vett egy festményt, amelyen egy zöld kolibri látható egy nő kezén, azzal a felirattal, hogy „Engedd el”.

„Nem veszek sok műalkotást, de ezt az egyet megvettem, mert szeretem a kolibrit és szeretem a zöld színt” – Lopez szerint a kolibrik a szerelmet szimbolizálják. Ben ennek tudatában pontosan ezt a jelentést szerette volna adni második eljegyzési gyűrűjének is. Tehát nemcsak Jennifer kedvenc színét, hanem magát a szerelmet jelképező kolibrire is utalt vele.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

2002-ben Ben egy rózsaszín hatkarátos Harry Winston által tervezett gyűrűvel kérte meg először Jennifer Lopez kezét, most pedig – két évtizeddel később – annak „ikertestvérével” tette fel újra a nagy kérdést.

Forrás: instyle.com