Barion Pixel Jennifer Lopez 2023-ban ismét a Netflixen tűnik fel, méghozzá ebben a thrillerben – Coloré

Jennifer Lopez 2023-ban ismét a Netflixen tűnik fel, méghozzá ebben a thrillerben

2022. 09. 27.

Jennifer Lopez legutóbb a Halftime című dokumentarista filmmel tűnt fel a streaming platformon, de szerencsére több filmre is aláírt.

A Netflix általában több alkotásra ír alá a sztárokkal, sőt akár több műfajra is. Jennifer Lopezzel is ez történt, így a dokumentum film után a következő állomás Az anya című thriller lesz, amelynek már látható az előzetese is.

Jennifertől nem is áll annyira messze a kemény karakter, noha a legtöbben a romkomokkal azonosítják. Az új thrillerben egy bérgyilkost kelt életre, aki a munkája miatt korábban kénytelen lemondani lányáról, mivel halálos fenyegetettségben él. Évekkel később a lánya mégis bajba kerül, meg kell őt védenie, így előbújik rejtekéből, hogy mindent megtegyen szeretett gyermekéért.

Jennifer Lopez karakterének egyik ellenségét a Szolgálólány meséjéből ismert Joseph Fiennes formálja meg, akit imádunk utálni.

Jennifer Lopez rengeteget készült az új szerepére, sok órányi edzés és állóképességi tréning áll mögötte, de azért persze dublőrt is alkalmaztak számára a veszélyesebb jelenetekhez.

A The Mother még nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a thriller valamikor 2023 májusában kerül a Netflixre. A következő projektje a sztárnak az Atlas című misztikus thriller lesz, de aki a romkomjait kedveli, az se csüggedjen, mert a Prime-hoz is leszerződött egy vígjátékra (Shotgun Wedding), amiben a szívtipró Josh Duhamel, az énekes Lenny Kravitz és az imádott komika, Jennifer Coolidge lesznek a partnerei.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez egyébként számos műfajban megmutatta már, hogy elképesztően sokoldalú színésznő. Látható volt az Anakonda című horrorfilmben, a krimi-vígjátékban, a Gigliben (amelynek forgatásán ismerte meg Ben Affleck színészt), de az egyik legnagyobb sikert a 2019-es A Wall Street pillangói című filmmel érte el, amelyet Golden Globe-díjra is jelöltek.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto