Barion Pixel Jennifer Lopez 53 évesen minden kerekded porcikáját büszkén villantja meg – Coloré

Jennifer Lopez 53 évesen minden kerekded porcikáját büszkén villantja meg

2022. 07. 31.

Jennifer Lopez az Instagramján mutatta be a JLo Beauty új vonalának márkáját, melyben természetesen ő maga a modell.

Jennifer Lopez még 2021-ben dobta piacra szépségmárkáját, és azóta nagy sikert aratott vele világszerte. 53. születésnapját az új termékvonallal ünnepelte, amely a #SummerOfBooty nevet kapta. Ehhez korábban már megosztott egy rövid teasert, amelyben fehér háttér előtt, fekete fürdőruhában pózol, és elmondja: ideje a fókuszt a testre irányítani.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

Most egy újabb video-reelben kápráztatja el idomaival és szépségével nemzetközi rajongótáborát, méghozzá egy hihetetlenül impozáns, vadítóan sárga bikiniben, strasszokkal kirakott Dolce&Gabbana fürdőruhában, és pár kockán anyaszült meztelenül, pálmalevelekkel takarva.

A JLo Beauty kezdetben a bőrápolásra összpontosított, például szérumokra, lapmaszkokra, fényvédőkre és krémekre, de most nagy szerep jut az egész testnek, az idomok ápolásának és feszesítésének, a striák vagy épp a narancsbőr megelőzésének, illetve a tökéletes nyári bikiniforma ünneplésének – testalkattól függetlenül. A kollekció teljes részletességgel még nem ismert, de a testápoló termékek között elsőként már megjelent a cég Insta oldalán a Booty Balm, azaz a fenék ápoló.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

“A klinikailag igazolt hatékony bőrápoló termékcsalád után, a JLo Body a test számára biztosít látható eredményeket és határtalan magabiztosságot” – állítja a márka reklámjában.

JLo élete tehát nagyon pörög, épp csak hozzáment igaz szerelméhez, Ben Affleckhez, majd Párizsba utaztak Jennifer gyerekeivel, most pedig már dübörög a kampány, és hamarosan mindenhol elérhetőek lesznek a Summer Of Booty testápoló család termékei.

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez menyasszonyi ruhái

Jennifer Lopez egyébként nem is egy, hanem két menyasszonyi ruhát is felöltött a nagy napon. A hagyományok szerint egy esküvő sikeréhez kell, hogy a menyasszony viseljen “valami régit”, és ez a darab az énekesnő szekrényében hosszú évek óta megbúvó, egyszerű, vintage fehér ruha volt. Ha szeretnél többet tudni a két csodás ruhakölteményről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com