Barion Pixel Jennifer Lopez esküvői ruhája legalább akkora meglepetés volt, mint maga az esemény – Coloré

Jennifer Lopez esküvői ruhája legalább akkora meglepetés volt, mint maga az esemény

2022. 07. 18.

A hétvégén egybekelt Jennifer Lopez és Ben Affleck, a hír pedig rajongók millióit hozta lázba. Már azt is lehet tudni, honnan származott a díva menyasszonyi ruhája.

Jennifer Lopez július 17-én az “On the JLo” hírlevélben erősítette meg, hogy ő és Affleck összekötötték életüket Las Vegasban július 16-án, szombaton. A bírósági dokumentumok szerint a pár július 16-án esküvői engedélyt kapott a nevadai Clark megyében, így közel 20 év várakozás után ez a két gyönyörű ember végül révbe ért.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

„Az elképzelhető legjobb tanúkkal, egy régi filmből vett ruhával és Ben szekrényéből vett kabáttal, egy kis kápolnában felolvastuk a saját fogadalmainkat, és egymásnak adtuk a gyűrűket, amelyeket életünk végéig viselni fogunk” – írta Jennifer, de azért ennél több részlet is kiderült még a ruháról.

Jennifer Lopez egyébként nem is egy, hanem két menyasszonyi ruhát is felöltött a nagy napon. A hagyományok szerint egy esküvő sikeréhez kell, hogy a menyasszony viseljen “valami régit”, és ez a darab az énekesnő szekrényében hosszú évek óta megbúvó, egyszerű, vintage fehér ruha volt. Állítólag ez az egyszerű, visszafogott kis költemény egy filmből származott.

A másik ruha már káprázatosabb volt, ezt viselte a sztár a híres Las Vegas-i kápolnában, amit Little White Wedding Chapelnek neveznek és kultikus helyszín. Ide egy bámulatos Zuhair Murad menyasszonyi ruhát vett fel, ami azért is kedves választás, mert a nemrégiben bemutatott, Marry Me című romantikus filmben is a libanoni tervező egyik bridal couture darabját viselte.

Jennifer Lopez & Ben Affleck Attend The 'gigli' World Premiere
Forrás: Northfoto

Ben Affleck a ceremóniára állítólag csak kiemelte a szekrényéből az egyik fehér szmokingját. Azért valószínűleg a Batman sztárjának sokkal nagyobb a választék a gardróbjában, mint egy átlagos pasinak.

Ez is érdekelhet:

Megtörtént! Titokban egybekelt Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme egy valóra vált tündérmese Hollywoodban, hiszen a sztárpár a félresikerült első próbálkozás után tavaly ismét egymásba szeretett, idén pedig már nem csak az eljegyzésig jutottak el: hétvégén hivatalosan is összekötötték az életüket. Ha szeretnél többet tudni a sztárpár nagy napjáról, akkor olvasd el a cikkünket!