Barion Pixel Jennifer Garner közel 20 év után megismétli Elektra szerepét a közelgő Deadpool 3-ban – Coloré

Jennifer Garner közel 20 év után megismétli Elektra szerepét a közelgő Deadpool 3-ban

2023. 07. 10.

Az 51 éves Jennifer Garner előző héten jó értelemben sokkolta a rajongókat, mivel húsz év után ismét magára ölti a karaktert.

Jennifer Garner csodás Elektra volt a Daredevil-ben, nem is csoda, hogy Ben Affleck beleszeretett és aztán családot alapítottak. Ennek azonban már közel 20 éve és azóta sok minden megváltozott. De nem Garner kirobbanó formája, aki készen áll, hogy ismét Elektra Natchios megszemélyesítője legyen. Jennifer eddig kétszer játszotta el a gyilkos amazont, először a 2003-as Daredevilben, majd sokkal nagyobb sikert elérve az Elektra című spinoffban, 2005-ben.

Jennifer Garner
Forrás: Steve Granitz/Getty Images

A film gyártása már folyamatban van, a 46 éves Ryan Reynolds-t pedig a héten Londonban látták forgatni. A Deadpool 3-ban ott lesz az 54 éves Hugh Jackman is, aki ismét Wolverine-t alakítja majd. Shawn Levy irányítja a hamarosan megjelenő filmet, amelyben az egykori Twentieth Century Fox karakterek először szerepelnek majd ismét, mióta a Disney 2019-ben felvásárolta, és most visszaadja a jogokat a Marvelnek.

Jennifer szereposztása, azaz Elektra feltűnése a Deadpool harmadik részében okot ad arra, hogy feltételezzük, hogy a film a multiverzum perspektívát fogja követni, ahogy már számos Marvel film.

Jennifer Garner
Forrás: InterCom

A cselekmény szerint Deadpool Cable időutazó gépét fogja használni, hogy megmentse Farkast, annak 2029-es halála előtt, ám végül elvesznek a Multiverzumban, ahol Morbius üldözi őket, aki hozzáfér az időutazási technológiához. A film főszereplői közé tartozik még a Koronában is látható Emma Corrin is, aki a Deadpool 3 gonosztevőjét alakítja majd.

Jennifer Garner
Forrás: InterCom

Legutóbb a háromgyerekes Jennifer Garner a Netflix Igen nap-jában szerepelt 2021-ben, illetve a The Adam Projectben, amelyben Ryan Reynolds is játszott, sőt, azt is Levy rendezte.

Forrás: Vanity Fair
Borítókép forrása: Frazer Harrison/Getty Images