Barion Pixel Jennifer Garner kamasz lánya mögé bújik el a paparazzik elől – Coloré

Jennifer Garner kamasz lánya mögé bújik el a paparazzik elől

2023. 06. 28.

A 17 éves Violet olyan sudár fiatal felnőtt lett, hogy híres anyukája, Jennifer Garner simán meglapulhat a háta mögött, ha észrevétlen szeretne maradni.

Az 51 éves Jennifer Garner sem szereti a rá leső fotósokat, bár neki jóval kevesebb felhajtás jár ki, mint exférjének és annak feleségének, Ben Affleck-nek és Jennifer Lopeznek. Utóbbi kettő állandó hadban áll az üldözőikkel és többször felmerült, hogy Ben mennyire undok, morcos szerelmével, holott csak a paparazzikra reflektált.

Jennifer Garner
Forrás: Northfoto

Garner szeret minőségi időt tölteni gyermekeivel, így nemrég lencsevégre kapták, ahogy Violettel elmennek vásárolni. A színésznő viccesen be is bújt Violet mögé, hogy takarja el, amit a magas és csinos lány meg is tud tenni, hiszen igazi nővé érett az évek folyamán.

A szépséges Violet egy Realization Par piros pöttyös nyári ruhát viselt, amely nadrágban végződik, felül a nyakrészen pedig fodros. Anyukája napszemüveget és laza, sportos fekete outfitet viselt tornacipővel, haját pedig lófarokba kötötte a képek tanúbizonysága szerint.

A párost a Pacific Palisades-i szemüvegboltból kijőve vették észre a fotósok. Jennifer Garner nemrég beszélt arról, hogy hírességként szerepelni a nyilvánosság előtt néha nehéz és azért van pár dolog, ami hiányzik neki a civil életből.

Óriási veszteség, ha valaki az a személy, akire mások tekintete irányul mindig. Igazán nehéz dolog annak elvesztése, hogy valakire az utcán csak úgy rámosolyoghatunk, köszönhetünk, anélkül, hogy bárki figyelne. Bár ennek a kiváltságnak köszönhetek mindent az életemben, kicsit gyászolom a civil természetességet. Ez viszont a siker, ismertség természetes velejárója. Szóval azért nem kell ettől félni sem.

Jennifer Garner azt is elárulta, hogy a Hirtelen harminc az a film, ami miatt a legtöbben felismerik, és ez a saját édesanyja kedvenc filmje is tőle, így az ő szívéhez is közel áll.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto