Barion Pixel Ben Affleck és Jennifer Garner újra együtt! Olaszországban vakációzik az egykori álompár – Coloré

Ben Affleck és Jennifer Garner újra együtt! Olaszországban vakációzik az egykori álompár

2023. 08. 06.

Ben Affleck Jennifer Garnerrel és három gyermekükkel tölt egy kis időt Firenzében, és a kettejük közti kapcsolat több, mint idilli.

Az 50 éves Ben Affleck szeretettel ölelte az 51 éves Garnert, aki közös gyermekeik, a 17 éves Violet, a 14 éves Seraphina, és a 11 esztendős Samuel társaságában érkezett egy magánrepülővel a gyönyörű városba, hogy kicsit exével és gyerekeikkel vakációzzon.

Láthatóan nagy volt az öröm, Ben Affleck széles mosollyal ölelte volt feleségét és a gyerekeket is. Lezser nyári együttest viselt, sötét inget, bézs nadrágot és sportcipőt. Jennifer Garner mit sem változott az évek során, a sztár egy csíkos pólóban fogadta gyermekei apját. Remek formában van, és már köztudott, hogy hamarosan ismét magára ölti Elektra Nachos szerepét.

Ben Affleck és Jennifer Garner
Forrás: Christopher Polk/Getty Images

Affleck és Garner először a Pearl Harbor forgatásán találkoztak, majd a Daredevil című szuperhős film főszereplői lettek, ekkor estek végzetes szerelembe. A színésznő korábban Scott Foley-val élt, házasságuk 2000-től 2004-ig tartott. Affleck-kel 2005-ben kötöttek házasságot és sok-sok évig remekül megvoltak. A kölcsönös szeretet a mai napig megmaradt, szinte idilli a viszony az exek között.

Ben Affleck rengeteget mosolyog és nevet családja társaságában, sajnos Jennifer Lopez mellett azért nem tud ennyire felszabadult lenni nyilvánosan, mert mindig óriási a felhajtás körülöttük, amit az Air sztárja ki nem állhat.

Ben és Jlo
Forrás: Momodu Mansaray/Getty Images
Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Jason Merritt/Getty Images