Barion Pixel Jennifer Lopez és Ben Affleck meghökkentő módon ünnepelték évfordulójukat – Coloré

Jennifer Lopez és Ben Affleck meghökkentő módon ünnepelték évfordulójukat

2023. 07. 17.

17 év után ismét egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck és 2022 júliusában egybekeltek, most pedig több turnusban ünneplik meg.

Az 53 éves Jennifer Lopez és az 50 éves Ben Affleck egyéves házassági évfordulójukat ünnepelte a Santa Monica-i Giorgio Baldiban. A díva fehér miniruhába bújt, amelyet csillogó strasszokból összerakott, bonyolult minták díszítettek. A színész-énekesnő egy ezüst színű platformos szandált is felvett, ami tökéletesen passzolt az ujjatlan ruháját díszítő, félig áttetsző míderrel. Az outfitjét egy zöld apró táskával dobta fel.

Jennifer Lopez
Forrás: Arturo Holmes/Getty Images

Aki pedig a konkrét részletekre is kíváncsi: a stílusos finom, kristályokkal díszített virágmotívumokat mutató ruha egy Valentino. A zöld “One Stud” kiegészítő pedig egy Valentino minitáska, míg a lábbelik Dolce & Gabbana magassarkúk.

Jennifer Lopez az ékszereit is gondosan válogatta össze, ikonikus jegygyűrűje mellett hatalmas ezüst fülbevalókat és gyöngyös karkötőt viselt. Barnás-szőke tincseit könnyedén, elegáns tengerparti hullámokban viselte, középső választékkal.

Ben pedig talpig feketébe öltözött, így adva meg az eleganciát az estéjüknek. Amint kiszálltak az autóból, és besétáltak a hírességek által látogatott étterembe, a boldog pár – aki tavaly ilyenkor titokban Las Vegasban mondták ki az igent – szeretetteljes összhangot mutatott.

Jennifer Lopez
Forrás: Momodu Mansaray/Getty Images

Ben Affleck és Jennifer Lopez a nap során családjával is ünnepelt, kettejüknek összesen 5 gyermekük van. A mozaikcsalád így igen jó hangulatban köszönthette őket Beverly Hills-ben. Hamarosan pedig új birtokukon rendeznek állítólag egy hatalmas bulit.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Rich Fury/Getty Images