Barion Pixel Meglepő, de igaz: Jennifer Coolidge egykor szobatársa volt Eddie Kaye Thomasnak, az Amerikai pités kollegájának – Coloré

Meglepő, de igaz: Jennifer Coolidge egykor szobatársa volt Eddie Kaye Thomasnak, az Amerikai pités kollegájának

2023. 06. 12.

Bizony, Stifler mamája, azaz Jennifer Coolidge és a félénk Finch közel kerültek egymáshoz a való életben is.

Jennifer Coolidge, aki az Amerikai pite filmekkel egy csapásra ismert lett, mint Stifler mamája, a brit GQ-nak adott friss interjújában arról az időről mesélt, amikor együtt élt a Finch-et alakító Eddie Kaye Thomasszal. Azért ez elég pikánsan hangzik, ha arra gondolunk, karaktereik között mi is zajlott a Pite filmekben.

Jennifer Coolidge
Forrás: InterCom

A 61 éves világsztár, aki második virágkorát éli, elmesélte, hogy a legtöbb ember nem ismeri ezt a történetet, pedig ők ketten, ha csak plátói viszonyban is, de karrierjük kezdetén egy-két évig együtt éltek Los Angelesben.

Jennifer Coolidge
Forrás: InterCom

Nem én voltam élete szerelme… Voltak barátnői. Az én hálószobám az övével szemben volt. Ez egy plátói, haveri lakótársi dolog volt. De be kell vallanom, az Amerikai Pite filmek az én szerelmi életemet és randizási szokásaimat is megváltoztatták. Ha nem lett volna ez a film…mondjuk úgy, sokkal unalmasabb évtizedem lett volna. Az első 3 Pite megnyitotta a világot a jóképű férfiak, és a fiatalabbak egy sokkal szélesebb csoportja előtt.

– mondta nevetgélve a Fehér Lótusz sztárja.

Jennifer Coolidge
Forrás: Evans Vestal Ward/Getty Images

Jennifer Coolidge közel 40 évesen robbant be Hollywoodba az Amerikai Pite filmek által, majd szerepelt a Doktor Szösziben és felejthetetlen volt Sophie-ként az Élet csajos oldala sorozatban. Most a Fehér Lótusz újabb őrületet okozott és ismét nagyon felkapott lett a színésznő, még egy Emmy-díjat is bezsebelt, arról nem is beszélve, hogy a komplett queer társadalom istennőjévé vált.

Forrás: EW
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images