Barion Pixel Jó hír a Fehér Lótusz rajongóknak: máris új tudnivalók érkeztek a 3. évadról – Coloré

Jó hír a Fehér Lótusz rajongóknak: máris új tudnivalók érkeztek a 3. évadról

2022. 11. 23.

Bár az HBO csak nemrég kezdte bemutatni a második évadot, máris bejelentették a Fehér Lótusz folytatását.

A Fehér Lótusz keserédes és ironikus hangvételével, remek humorával gyorsan népszerűvé vált világszerte, hiszen úgy mutatja be a gazdag, fehér emberek problémáit, hogy az egyszerre húsbavágó és szórakoztató.

Fehér Lótusz
Forrás: HBO Max

Az első évad Hawaii-on játszódott, a sziget Fehér Lótusz üdülőjében, míg a második etap új szereplőkkel és egy visszatérővel (Jennifer Coolidge) már az európai kontinensre, pontosabban Szicíliába repít, hogy a szállodalánc egy újabb tagjának lakóit ismerjük meg. Eddig három részt láthattunk belőle, a bonyodalmak viszont még csak most következnek! Ettől függetlenül máris van ok örülni: az HBO bejelentette a harmadik évad készítését.

A 2021-ben debütált sorozat húsz Emmy-jelölést is kapott, tízet pedig el is hozott a díjakból, köztük kettőt a főszereplők: Jennifer Coolidge és Murray Bartlett. Jennifer a második évadra is visszatért, tulajdonképpen ő az összekötő kapocs a két széria között. Az első évadban párjaként megjelenő Jon Gries is szerepel a folytatásban. A 2. évad szereplői között ott van Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Haley Lu Richardson és Will Sharpe is.

Nincs olyan hely, ahol szívesebben dolgoznék, mint az HBO, és nincs olyan ember, akivel szívesebben dolgoznék, mint Casey Bloys, Francesca Orsi, Nora Skinner és hihetetlen csapatuk. Szerencsésnek érzem magam, hogy ismét megkaptam ezt a lehetőséget, és izgatott vagyok, hogy újra találkozhatok az elképesztően tehetséges munkatársaimmal a Fehér Lótusz projektben.

– mondta Mike White producer-rendező a Fehér Lótusz harmadik évad beharangozója kapcsán.

Sokat nem lehet tudni a folytatásról, de annyi bizonyos, hogy egy újabb különleges Fehér Lótusz hotel elevenedik majd meg, feltehetőleg még különcebb, még csavarosabb titkokat rejtő gazdag szállóvendégekkel, és garantált az a lendület és pikírt humor is, ami Mike White eddigi évadait jellemezte. Ha pedig az előző vonalvezetést tartják, talán ismét az imádott Jennifer Coolidge lesz a kapocs az évadok között.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: HBO Max