Barion Pixel Érkezik A Fehér Lótusz című széria 2. évada – már a forgatások is elkezdődtek – Coloré

Érkezik A Fehér Lótusz című széria 2. évada – már a forgatások is elkezdődtek

2022. 03. 04.

A Fehér Lótusz című sorozat az HBO Go streaming szolgáltató egyik legnagyobb kasszasikere volt 2021-ben.

A Fehér Lótusz című HBO produkció sokak számára hozta el az igazi, mély és szinte már felfoghatatlan boldogtalanságot, méghozzá a gazdag emberek szemszögéből nézve, ezzel is görbe tükröt mutatva a társadalomnak, hogy van rosszabb a rossznál…

Feher Lotusz
Forrás: HBO

A humorral vegyített csípős sorozat még azoknak is meghozta a kedvét a műfajhoz, akik eddig ódzkodtak a szatíráktól. Ugyan kerek befejezést kapott a hatrészes A Fehér Lótusz első évada, a nagy sikert látva a készítők végül úgy döntöttek, nekivágnak a második szériának.

Az biztos, hogy nem egy teljesen új történetről, sokkal inkább folytatásról lesz szó, hiszen nemrég jött a hír, hogy már javában forgatják az új évadhoz készült részeket, amit a sorozat egyik legzseniálisabb szereplője, az Amerikai pite filmsorozatból is ismert Jennifer Coolidge osztott meg.

A film helyszínéül az egzotikus Hawaii helyett most Olaszország, pontosabban Szicília szolgál, ahol a Taorminában található Four Seasons San Domenico Palace luxusszálloda ad majd otthont a filmbeli Fehér Lótusz hotelnek.

A bemutató időpontjáról még nincsenek információink.

Forrás: collider.com