Barion Pixel A 20 éves Jenna Ortega két csípős csirkeszárny között mondta el, mit gondol a saját generációja sztereotipizálásáról – Coloré

A 20 éves Jenna Ortega két csípős csirkeszárny között mondta el, mit gondol a saját generációja sztereotipizálásáról

2023. 03. 06.

A Wednesday és a Sikoly sztárja, Jenna Ortega még csak 20 éves, de már világsztár. Ennek ellenére sokszor ítélik meg a kora és a generációja miatt.

A Hot Ones videó-sorozat vendége volt Jenna Ortega, akit Sean Evans faggatott, miközben csirkeszárnyakat falatoztak. A fiatal tehetség könnyei egy idő után potyogni kezdtek, de nem a meghatottságtól, hanem a chillitől. Érdemes a videót is megnézni, amiben Jenna értékes gondolatokat oszt meg.

A színésznőt a legtöbben a Sikoly rebootjából ismerik, illetve a Wednesday főszereplőjeként, de játszott a zseniális Netflixen futó YOU-ban is, valamint még egy sor más produkcióban. Jenna Ortega a nem mindennapi interjúban beszélt a Z-generációról, a tinikről alkotott sztereotípiákról a filmekben, és arról, hogy gyakran „butának” titulálják őket, mert nem a lexikális tudás áll már a fókuszukban.

Azt hiszem, nekem is szólnak ezek a kritikák, mivel kicsit fiatalabbnak nézek ki. Több, mint egy évtizede színészkedek, tehát nagyjából tinédzser voltam a történetekben. Úgy érzem, mindig a mocskos szájú, a könnyelmű, felszínes és ostoba jelzőket kapjuk meg, ami szerintem nem igaz. Úgy gondolom, hogy manapság is nehéz ez a sok új dolog és nyelvezet, az én generációm máshogy tanul, mert annyi minden elérhető számukra az interneten keresztül. Több lehetőség van a tanulásra is. Bárcsak egy kicsit több bizalmat kapnánk. Néha tényleg nagyon okosak tudunk ám lenni

– mondta Jenna Ortega.

Jenna Ortega
Forrás: Northfoto

A Sikoly VI. a napokban debütál a hazai mozikban, ráadásul X besorolást kapott, vagyis a 18-as karikánál is félelmetesebb jelenetekre számíthatunk.

Hamarosan pedig egy rejtélyes projektben debütál az ifjú sztár, aminek egyelőre sem a címét, sem a cselekményét nem árulják el, mindössze annyit, hogy The Weeknd írta a történetét. Ebben maga az énekes lesz a főszereplő, Jenna és Barry Keoghan mellett.

Forrás: ign.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/jenna-ortega-z-generacio/