A 20 éves Jenna Ortega új frizurája elképesztően megosztotta a rajongókat

2022. 12. 23.

A fiatal tehetség, Jenna Ortega tőle szokatlan, eddig sosem próbált frizurával rukkolt elő a közösségi oldalán.

Jenna Ortega csillaga magasan ível felfelé, hiszen a 20 éves egykori Disney sztárt éppen most öleli keblére Hollywood. Jenna eddig olyan filmekben volt látható, mint az Igen nap, a Bébiszitter 2, az X című horror, a You című sorozat, ám a legújabb Sikoly filmmel majd a Wednesday sorozattal végérvényesen a csúcsra ért. És hol van még a vége, hiszen zseniális alakításai miatt biztosan új A-listás van születőben.

A kaliforniai születésű Jenna Ortega eddig szinte kizárólag barna, hosszú hajat viselt, leginkább a természetes színével. Amikor megkapta az ikonikus Wednesday szerepét az új, Addams family alapú szériában, frufrut vágtak neki, és haját befonva viselte. Kétség kívül a gót stílus is jól állt neki, ám most valami egészen hajmeresztővel lepte meg a rajongókat.

A Jimmy Fallon esti beszélgető műsorba vadiúj vágással érkezett, haja vállig érő lett, világosabb mahagóni árnyalatú, hosszú frufruval és bozontos tincsekbe szedve. Egyszerre bohém és rocksztáros, azt is mondhatnánk, amolyan szemtelenül fiatalos.

Jenna Ortega
Forrás: Northfoto

Egyszerre idézi meg a fiatalkori Vanessa Paradise-t, de az erős, sötét sminknek köszönhetően Helena Bonham Carter is eszünkbe jut róla. A rajongók körében nem aratott egyöntetű sikert, voltak olyan kommentelők, akik csak hümmögtek, illetve mellényúlásnak titulálták, de azért akadtak bőven dicsérők is. Jenna valószínűleg fittyet hány a rossz nyelvekre, mosolya magabiztosan sugárzó.

Hamarosan, pontosabban 2023 márciusában pedig Jenna Ortega visszatér a mozivászonra, méghozzá a giga sikert aratott Scream rebootban. Már láthatóak az első fotók, és tudni lehet, hogy a Sikoly 6. része teljesen új helyszínen, New Yorkban játszódik majd, Helloweenkor. Az 5. részben megismert új szereplők visszatérnek, és egy halottnak hitt régi karakter, Kirby is, akit Hayden Panettiere alakít.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto