Barion Pixel Íme az első képek a Wednesday c. Netflix sorozatból – Jenna Ortega mindenkit meggyőzött – Coloré

Íme az első képek a Wednesday c. Netflix sorozatból – Jenna Ortega mindenkit meggyőzött

2022. 06. 07.

Végre megmutatták az első képeket a Wednesday című Netflixes szériából, amelyben Jenna Ortega már most elnyerte a rajongók tetszését.

A Wednesday című sorozatról már jó ideje tudni, hogy a Netflix 2022-es produkcióinak egyik legjobbjának ígérkezik, amelynek főszereplője a Sikoly és a TE című sorozatokból ismert, Jenna Ortega.

Wednesday
Forrás: Northfoto

De természetesen nemcsak a fiatal tehetség neve miatt lesz érdemes megnézni az Addams family egyik legfurcsább családtagjáról szóló szériát. Wednesday iskolás éveit végig kísérő 8 részes minisorozatban Gwendoline Christie kapta az iskola igazgató szerepét, míg Morticia Addams karakterét, Catherine Zeta-Jones, Gomez Addams karakterét pedig Luis Guzman kelti életre.

A Tim Burton kezei között készülő nem mindennapi széria premierdátumáról még nincs információ, sőt még előzetes sem érkezett, de végre egy rövid teaser videó formájában megmutatták a Jenna által megformált Wednesday-t. Szerencsére semmit nem változtattak a már ismert külső jegyein, így valószínű a meglehetősen ijesztő és érdekes személyisége is marad a régi.

Annak idején Christina Ricci formálta meg Wednesday-t és, aki maga is visszatér az új produkcióba, csak más karakter bőrében. Egyesek szerint egy távoli rokont fog játszani, megint mások szerint gonoszként lesz látható.

A sorozat története egyébként Wednesday különleges képessége köré épül, amelynek kordában tartását a Nevermore Akadémián igyekszik elsajátítani. Illetve egy 25 évvel ezelőtt megtörtént természetfeletti eseményre is fényt akar deríteni, ami szintén ad némi izgalmat a történetnek, főleg, hogy szüleinek is köze van a dologhoz.

A fiatal színésznőt Hollywood egyik legtehetségesebb Z-generációs sztárjának tartják, aki a már említett Sikoly és TE produkciókon kívül olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Utóhatás, A bébiszitter – A kárhozottak királynője és az X.

Jenna Ortega
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Luke Evans

Luke Evans és Billy Porter egy kicsit sem egyszerű témát boncolgató filmhez adta a nevét. A “Mi fiunk” (Our Son) című dráma mindenképpen hiánypótló darab, annak ellenére, hogy nem valószínű, hogy bármi olyat mutat, amit eddig ne láttunk volna. Két szülő, egy válás, egy gyermek és komoly érzelmek. Csak ebben az esetben a szülőpáros mindkét tagja férfi. Ha szeretnél többet tudni a filmről, akkor olvasd el a cikkünket!