Barion Pixel Jada Pinkett Smith szerint nem kizárt, hogy egyszer újra együtt élnek majd Will Smith-szel, méghozzá emiatt – Coloré

Jada Pinkett Smith szerint nem kizárt, hogy egyszer újra együtt élnek majd Will Smith-szel, méghozzá emiatt

2023. 10. 17.

Az 52 éves Jada Pinkett Smith szerint egy napon újra együtt fog élni elhidegült férjével, hogy gondoskodjon róla…

Sokakat akkora pofonként ért a nemrég bejelentett hír, mint amekkorát Will Smith adott az Oscar-gálán Chris Rocknak. Az ominózus esetben felesége renoméját védte, miközben már rég külön voltak. Jada Pinkett Smith ugyanis bejelentette, hogy annak ellenére, hogy azt gondolta mindenki ők egy tökéletes pár, valójában hét éve nem élnek egy fedél alatt.

Jada Pinket Smith
Forrás: Northfoto

A rajongók eléggé felemás érzésekkel fogadták a hírt, hiszen Will korábbi könyvében erről egy szó sem esett. Most, hogy Jada könyve jön ki, viszont hirtelen úgy érezték, tiszta vizet kell önteni a pohárba.

És nem ez volt az egyetlen kellemetlenség ezzel kapcsolatban, mert az anyuka azt is elmesélte, hogy Rock korábban randizni is elhívta őt.

Szerintem minden nyáron kijöttek kb. a hírek arról, hogy én és Will elválunk. És ezen a bizonyos nyáron, Chris, azt hitte, hogy valóban elválunk. Szóval felhívott, és lényegében azt mondta: Szívesen elvinnélek randira… Én pedig azt kérdeztem: Hogy érted ezt?

Jada Pinkett Smith
Forrás: Northfoto

A Mátrix színésznője sorra adja könyve kapcsán az interjúkat, és az egyikben azt nyilatkozta a most 55 éves férjéről, hogy az nyilvánvalóan öregszik, és idővel szüksége lesz rá, hogy ápolja. Ekkor pedig úgy tervezik, újra együtt fognak élni. Egyelőre viszont bár nem távol egymástól, de külön házakban élnek, Calabasasban.

Jada Pinkett Smith könyve október 17-én jelenik meg, Worthy címmel.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Mike Coppola / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images