Barion Pixel Kiderült, milyen nemű lesz Serena Williams második gyermeke – Drón fedte fel a titkot – Coloré

Kiderült, milyen nemű lesz Serena Williams második gyermeke – Drón fedte fel a titkot

2023. 08. 01.

Serena Williams második gyermekét várja, és végre kiderült, hogy fiút vagy lányt köszöntenek a családban!

Serena Williams tavasszal jelentette be, hogy második gyermeküket várják a férjével, és most az is kiderült, hogy újabb kislány érkezik a családba. A 41 éves profi teniszező és férje, Alexis Ohanian nagyszabású módon jelentették be második közös babájuk nemét, mégpedig egy drón segítségével!

Williams korábban azt nyilatkozta, hogy nem volt mindig biztos benne, hogy lesznek gyerekei, mert sosem érezte komfortosnak magát gyerekek és kisbabák közelében. Mindennek ellenére nagyon boldog, hogy a második gyermekét várja.

Babaváró buli Serena Williams-módra

Serena úgy érkezett a baba nemét felfedő partira, hogy tudatta, ő a ,,rózsaszín csapat” tagja, így egy rózsaszín-fehér szoknyát és felsőt viselt, amely megmutatta a pocakját. Izgatottan érkezett az ünnepségre:

Kicsit ideges vagyok, mert nincs semmilyen vésztervem arra az esetre, ha kiderülne, hogy fiú lesz.

A szabadtéri partit szivárványszínű lufikkal díszítették, amelynek elején és közepén a ,,Következő nagy kalandunk” felirat állt. Volt tánc, merülőmedence, és sok-sok játék. A szokásos kék, illetve rózsaszín belsejű torta helyett azonban sárga volt a torta belseje, ami meglepte a tenisz-sztárt. Ez a férje műve volt, aki meg akarta lepni feleségét azzal, hogy nem a torta színe alapján fog kiderülni a gyermekük neme.

Serena Williams és férje ismét kislányt várnak / Kép forrása: Jamie McCarthy / Getty Images
Serena Williams és férje ismét kislányt várnak / Kép forrása: Jamie McCarthy / Getty Images

Willliams belevágott a tortába, majd látva, hogy sárga, elmosolyodott és a tányérra tette, majd megindult férje felé, hogy az arcába nyomja. Ekkor a férj szólította a DJ-t, hogy adjon egy kis zenét, és hívja fel a figyelmet arra, hogy mi történik felettük. Ekkor drónok világították meg az eget, és kiadták a ,,girl”, azaz a lány feliratot.

A teniszező, férje és elsőszülött kislányuk nagyon boldogok voltak, így nem sült el rosszul, hogy csínytevés is került a baba nemének megismerésébe.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images