Barion Pixel Így van most Jamie Foxx a kórházi kezelése után – Coloré

Így van most Jamie Foxx a kórházi kezelése után

2023. 07. 11.

Jamie Foxx áprilisban került kórházba, ám szemtanúk szerint már semmi nyoma a kórházi kezelésének.

Egy szemtanú szerint Jamie Foxx egészségesnek tűnt, amikor egy golfklubban látták, és jó hangulatban játszott. A szerencsés jól megfigyelte a színészt, s ez alapján mondta, hogy a színész teljesen egészségesnek tűnik, és semmilyen fizikai segítségre nem volt szüksége. Egy tízfős társasággal élvezte a zöld gyepet, és Foxx még golfütési-technikáját is bemutatta. A néhány órás buli után a színész bőséges borravalót hagyott, és jó hangulatban távozott.

Ezután a Chicago folyón látták csónakázni. Mint egy bennfentes mondta, látogatókat még nem fogad a színész, de láthatóan élvezi az életet.

Jamie Foxx rejtélyes kórházi ápolása

A fenti hírek azért is megnyugtatóak, mert nem sokat lehet tudni a színész kórházba kerülésének okáról. A sztár áprilisban került kórházba egészségügyi szövődmények miatt, ám családja nem nyilatkozott arról, hogy mi történt.

Jamie Foxx rejtélyes kórházi kezelése után újra a pályán van / Kép forrása: Paras Griffin / Getty Images
Jamie Foxx rejtélyes kórházi kezelése után újra a pályán van / Kép forrása: Paras Griffin / Getty Images

Akkor lánya így fogalmazott:

Szeretnénk megosztani veletek, hogy édesapám, Jamie Foxx a tegnapi napon egészségügyi szövődményt tapasztalt. Szerencsére a gyors intézkedésnek és az odafigyelésnek hála már úton van a felépülés felé. Tudjuk, hogy mennyire szeretitek, és nagyra értékeljük az érte való imáitokat. A család ez idő alatt kéri, hogy hagyjátok nyugodtan gyógyulni.

A jól ismert színész rosszullétekor épp Atlantában forgatott Cameron Diazzal. Arról még nincs hír, hogy folytatják-e a munkálatokat, s ha igen, mikor.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/igy-van-most-jamie-foxx/