Barion Pixel Így tölti a nyarat Brad Pitt és 32 éves barátnője – Coloré

Így tölti a nyarat Brad Pitt és 32 éves barátnője

2023. 07. 28.

Brad Pitt és Ines de Ramon romantikus környezetben nyaralnak.

Bár még mindig lehet olvasni Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról, a színész a nehézségek mellett újra keresi a boldogságot. Az utóbbi nyolc hónapban Ines de Ramonnal került közelebbi kapcsolatba. A hölgy ékszeripari szakember, és korábban Paul Wesley színész felesége volt.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Brad Pitt mással is próbálkozik, legújabb információk szerint kapcsolata stabil, és sok időt töltenek együtt.

Jelenleg Európában nyaralnak, annál is inkább, mert Brad Pitt állítólag Magyarországon is forgatja legújabb filmjét, mégpedig a mogyoródi Hungaroringen. A Hollywoodban zajló sztrájk miatt azonban nem tudni, hogy pontosan hogyan áll a forgatás, és hogy mikor fog folytatódni.

Információk szerint a színész és barátnője a Château Miravalban pihennek – pont azon a rezidencián, ami miatt újabb vita van közte és exfelesége, Angelina Jolie között.

Brad Pitt és a Château Miraval esete

A Château Miraval egy impozáns szőlőbirtok, mely saját bortermelő vállalkozással is bír. Ez fele-fele arányban tartozik a Pitt-Jolie házaspárhoz. Brad Pittet felesége azzal vádolja, hogy milliókat pazarolt el öncélú projektekre, többek között egy úszómedence felújítására és egy hangstúdió építésére. Erre Angelina korábbi befektetési cége által benyújtott perből derült fény. A perdokumentumok szerint a színészt gyerekesnek nevezték, és égbekiáltó pénzszerzésnek gondolják a felújítást.

Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon és exférje, Paul Wesley / Kép forrása: Alberto E. Rodriguez / Getty Images
Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon és exférje, Paul Wesley / Kép forrása: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

A jogi dokumentum állítólag azt állította, hogy Pitt mindent megtett, hogy megszerezze az irányítást a borászat felett, és ezért megfosztotta a rozétermelőt a vagyonától. Angelina ügyvédei vitatták Brad önjelölt borászként való kijelentését, és azzal érveltek, hogy “illúziókkal kereskedik, nem pedig földdel és szőlővel”.

Brad állítólagos törekvése, hogy kisajátítsa a Château Miraval-t, csupán a legújabb epizódja a jogi csatározások sorozatának, amelyet a pár 2016-os vitatott szakítása váltott ki.

Úgy tűnik, hogy a házaspár közös megegyezéssel fenntartotta a 160 millió dolláros Château Miraval üzletet, és megállapodtak abban, hogy nem adják el a másik beleegyezése nélkül. Angelina azonban másképp emlékszik, ezért eladta a részét, ami meglepte volt férjét. Most Pitt azzal gyanúsítja a vevőt, hogy azért vette meg a birtok felét, hogy a színész hírnevével szerezzen önmagának is ismertséget.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images