Barion Pixel Így táncol Madonna kórházi kezelése után – 40. évfordulót ünnepel – Coloré

Így táncol Madonna kórházi kezelése után – 40. évfordulót ünnepel

2023. 07. 28.

Madonna egy számára fontos évforduló miatt táncos videót osztott meg magáról az Instagramon.

Nemrégiben rossz hírek jöttek Madonnáról, azonban a 64 éves énekesnő hamar visszatért rajongóihoz. Most egy videót osztott meg, amiben táncol, és erre jó oka van, ugyanis negyven éve annak, hogy megjelent első albuma, a Madonna, amin olyan dalok hangzanak el, mint a Holiday, a Lucky Star és a Burning Up.

A videó azért is örvendetes, mert nem lehetett tudni, hogy a popikon túlvan-e már a kórházi kezelésen, és hogy milyen állapotban van. A képek tanúsága szerint minden a legnagyobb rendben van, és mint hozzáfűzte a poszthoz, a világ egyik legjobb dolgának tartja, hogy képes arra, hogy mozgassa a testét és táncra perdüljön. Egyúttal minden rajongójának és barátjának megköszönte, hogy támogatták az utóbbi időszakban.

Madonna és a kórházi kezelése

Június 24-én érkezett a hír, hogy az énekesnőt bakteriális fertőzéssel szállították kórházba. Éppen koncertturnéjára készült, amikor hirtelen hányni kezdett, majd összeesett. Kollégái a helyi kórház intenzív osztályára szállították, ahol intubálták, és mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét.

Madonna
Madonna otthonában lábadozik / Kép forrása: Getty Images

Az énekesnő miután magához tért nagyon megijedt, majd a gyerekeire gondolt. Rögtön utána a rajongók jutottak eszébe, akik megvették a jegyüket a turnéra, de nem láthatják énekelni. A kollégáira is gondolt, akik feleslegesen készültek, hiszen az a kemény munka, amit az utóbbi időben végeztek a koncert miatt mind hiábavaló volt.

A maximalista énekesnőt mindenki támogatta kórházi tartózkodása alatt és azóta is, így ő nyugodtan koncentrálhat a gyógyulásra.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images