Barion Pixel Madonna elárulta, melyik öltözéke miatt ért véget majdnem a karrierje egy csapásra – Coloré

Madonna elárulta, melyik öltözéke miatt ért véget majdnem a karrierje egy csapásra

2022. 08. 22.

Voltak idők, amikor még nem lehetett mutogatni a pőre testrészeket, így egy gardrób-baki akár egy sztár pályafutását is kettétörhette. De nem Madonnáét!

Madonna Jimmy Fallon The Tonight Show-jában idézte fel, hogy a nyolcvanas években egy díjátadón való fellépése majdnem tönkretette a karrierjét. Az interjú során Madonna elárulta, hogy karrierje véget is érhetett volna, miután 1984-ben, az első MTV VMA-n egy komoly “gardróbbaleset” történt, miközben a Like a Virgint adta elő.

Madonna
Forrás: Northfoto

“Nem is igazán értettem, miért ezt a dalt választották, hogy adjam ott elő, mivel a szövege megosztó és polgárpukkasztó. De ha ez nem lenne elég, történt egy jókora baki is. Sétáltam le a meredek lépcsőkön, aztán leérve elkezdtem táncolni, amikor hirtelen a fehér extra magassarkúm levált, és én botladozni kezdtem, mire a ruhám meg felcsúszott. Próbáltam megigazítani, de majdnem az egész fenekem kilátszott. És még csak le sem esett közben, hogy ekkora bajban vagyok. Azokban az időkben a fenékmutogatás nem dobott a karriereden, mint mostanság, sőt! Lejöttem a színpadról, és a menedzserem közölte: a karrierednek valószínűleg most annyi!”

Szerencsére nem így történt, és Madonna továbbra is szárnyalt, ikonikus számokat és extravagáns megjelenéseket szállítva a rajongóknak. Ez a szám később újabb botrányokat okozott, de az már nagyon is tudatos volt. Emlékezzünk csak, amikor Britney Spearsszel és Christina Aguilerával adta elő mindezt a 2003-as MTV VMA-n és a show-ban leszbikus hármas csókot váltottak.

Ez is érdekelhet

Madonna gyerekei együtt jelentek meg a vörös szőnyegen

Madonna két vér szerinti gyerekét, Lorudest és Roccot már évek óta nem lehetett így látni, mint a párizsi divathét egyik bemutatóján. Madonna két saját gyermeke, Lourdes és Rocco különböző apáktól születtek, az énekesnő Guy Ritchie-től való válását követően pedig egyre kevesebb időt töltöttek együtt, hiszen mindketten a saját édesapjukkal voltak a hét bizonyos részein, felnőttként pedig mindkettőjüket másfelé sodorta az élet. Ha szeretnél többet tudni róluk, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com