Barion Pixel Ritka pillanat! Madonna gyerekei együtt jelentek meg a vörös szőnyegen – Coloré

Ritka pillanat! Madonna gyerekei együtt jelentek meg a vörös szőnyegen

2022. 06. 27.

Madonna két vér szerinti gyerekét, Lorudest és Roccot már évek óta nem lehetett így látni, mint a párizsi divathét egyik bemutatóján.

Madonna két saját gyermeke, Lourdes és Rocco különböző apáktól születtek, az énekesnő Guy Ritchie-től való válását követően pedig egyre kevesebb időt töltöttek együtt, hiszen mindketten a saját édesapjukkal voltak a hét bizonyos részein, felnőttként pedig mindkettőjüket másfelé sodorta az élet.

Madonna
Forrás: Northfoto

Lourdes inkább Amerikában éli a mindennapjait és modellként keresi a kenyerét, míg Rocco apja nyomdokaiba lépve a filmezés szerelmese lett és az Egyesült Királyságban él.

Ettől függetlenül a kapcsolat nem szakadt meg, sőt most kivételesen sort kerítettek egy különleges és ritka „testvértalálkozóra” is, méghozzá Párizsban. Madonna fia, Rocco igazi angol úriemberként ült be az első sorba, hogy láthassa nővérét végig vonulni a Marine Serre bemutatón.

Madonna szépséges lánya és 21 éves tehetséges fia a show után néhány közös fotót is engedett magáról készíteni. Az énekesnő nagyon büszke lehet gyermekeire, hiszen felnőttként is támogatják egymást és a jelek szerint aktívan tartják a kapcsolatot egymással.

Ettől függetlenül egyiküknek sem rózsás a kapcsolata híres anyjukkal, legfőképpen Madonna furcsa és érthetetlen viselkedése, illetve fiatal párválasztásai miatt.

Azok számára, akik nem tudják, Lourdes Madonna és egykori párja, Carlos Leon színész 25 éves lánya. Rocco pedig a sztár és volt férje, a rendező Guy Ritchie házasságából született.

Madonnának egyébként Roccon és Lourdesen kívül négy örökbefogadott gyermeke is van – David Banda (16), Mercy James (16), valamint kilencéves ikrei, Stella és Estere, akik még mindig az énekesnővel élnek. Sőt, mi több a közösségi oldalain is gyakran oszt meg velük közös képeket, amelyeken jól látszik, hogy velük kifejezetten jó kapcsolata van.

Ez is érdekelhet:

Madonna

Amikor Madonna először bejelentette, hogy ő fogja rendezni az életéről szóló filmadaptációt, számtalan kérdés merült fel. Többek között, hogy négy évtizedes pályafutásának mely időszakára fókuszálna a film? Lesz-e benne új zene? És ami a legfontosabb: ki játszhatná az úttörő Madonnát. Nos, az utóbbira végre megvan a válaszunk: Julia Garner. Ha szeretnél többet tudni a készülő filmről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com