Barion Pixel Hujber Ferenc ezt fogyasztotta emlékezetes interjúja előtt, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó majdnem elváltak, Csonka András mérföldkőhöz ért – Lapszemle – Coloré

Hujber Ferenc ezt fogyasztotta emlékezetes interjúja előtt, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó majdnem elváltak, Csonka András mérföldkőhöz ért – Lapszemle

2024. 03. 26.

Hujber Ferenc emlékezetes interjújáról beszélt, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó pedig elismerték, nekik is vannak nehéz időszakaik. Csonka András azonban most valódi mérföldkőhöz érkezett.

Hujber Ferenc hét évvel ezelőtt emlékezetes interjút adott a TV2 Mokka című műsorában, ahol arról beszélt, hogy Jézust nem feszítették keresztre, hanem baleset történt, és egy tízéves kisfiú halt meg.

Sokan azóta is találgattak, hogy a színész miért mondott ilyen megkérdőjelezhető, különös dolgokat, és Hujber Ferenc végre választ adott a kérdésekre. A Bors idézte az ATV-ben adott interjúját, melyben elmondta, hogy bár az interjú készültének idején rendszeresen szívott marihuánát, aznap reggel teljesen más oka volt annak, hogy a nézők értetlenül nézték miatta a képernyőket.

Két kávé volt bennem aznap

-mondta a színész.

Hujber Ferenc válasza

Kifejtette, hogy nem tudta, miért hívták a műsorba, hiszen régen volt már ott, és egyszer csak elkezdték olyan témákról kérdezni, amik nem oda valók voltak, amin annyira felhúzta magát, hogy úgy döntött, ő sem veszi komolyan a dolgot. Elmondása szerint, ha visszanézni a felvételt, pontosan látja magán, hogy hol volt az a pont, ahol elengedte a beszélgetést, és komolytalanra váltott.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme

A két színész több mint húsz éve, a Barátok közt forgatása alatt szeretett egymásba. Kapcsolatuk kívülről nézve irigylésre méltóan tökéletes, ám mint a Palikék világa by Manna című műsorból kiderült, ez közel sincs így – idézi őket a Blikk.

Majdnem elváltunk, szétmentünk volna, ha nem tudjuk összerakni magunkat a nulláról megint. Ugyanúgy veszekszünk, mint bárki más. Egyszerűen csak szerencsénk van abban, hogy van egy ritmus köztünk, ami átsegített mindenen.

Csonka András mérföldköve

A színész Majka koncertjén vett részt, mégpedig sztárfellépőként. Instagramra írt szavait a Bors idézte:

Az emberiség történetében voltak mérföldkövek. Ilyen volt a C-vitamin feltalálása, az ember Holdra lépése, és idetartozik az is, hogy a Dingdong felcsendült egy Majka koncerten.

András természetesen csak viccelt, majd azzal folytatta sorait, hogy milyen profi volt Majka koncertje, és hogy minden a helyén volt.

Nyitókép forrása: TV2