Barion Pixel Harry herceg meglátogatta a nagybeteg Károly királyt – Minden, amit a találkozásról tudni lehet – Coloré

Harry herceg meglátogatta a nagybeteg Károly királyt – Minden, amit a találkozásról tudni lehet

2024. 02. 07.

Harry herceg amint értesült apja betegségéről, egyből hazasietett az Egyesült Királyságba.

Károly király betegségének hírére Harry herceg nem hezitált, és az Egyesült Államokból az Egyesült Királyságba utazott, hogy meglátogassa az édesapját. A bejelentés után egy nappal már találkoztak is, ami időszerű volt, ugyanis csaknem egy éve látták egymást utoljára.

Harry herceg és Károly király nagy találkozása

A herceget maga a király tájékoztatta egészségi állapotáról, így Harry nem a hírekből tudta meg, hogy apja rákkal küzd. A herceg egy terepjáró hátsó ülésén érkezett a Clarence House-hoz, ahol Károly jelenleg a napjait tölti. Közel egy év külön töltött idő után arra lehetett számítani, hogy apa és fia órákig fognak beszélgetni, ám a találkozás csupán negyvenöt percig tartott. Egy királyi szakértő szerint a rövid látogatás oka az volt, hogy a király fáradt volt, és nem volt ereje többet beszélni a fiával. Ennek oka az lehetett, hogy megkezdték a kezeléseket, ami tudvalévőn kimeríti a betegeket.

A találkozás után Károly király és Kamilla királyné helikopterre ültek, ami a sandringhami kastélyhoz szállította őket.

A televíziós királyi szakértők azon tanakodtak, hogy van-e esély arra, hogy a család kibéküljön, és hogy ez a kevés idő vajon mire volt elég, meg tudták-e beszélni a felek a vitás dolgokat.

Harry herceg egyből repülőre ült, miután értesült apja állapotáról / Kép forrása: WPA Pooli / Getty Images
Harry herceg egyből repülőre ült, miután értesült apja állapotáról / Kép forrása: WPA Pooli / Getty Images

Információk szerint Harry egy londoni luxushotelben szállt meg, de felesége, Meghan Markle és közös gyermekeik nem tartottak vele, és várják Amerikába való visszaérkezését.

Forrás: OK!

Nyitókép forrása: Getty Images