Barion Pixel A 60 éves Felicity Huffman az egyetemi felvételi botrányban való részvétele óta az első szerepében tér vissza a képernyőre – Coloré

A 60 éves Felicity Huffman az egyetemi felvételi botrányban való részvétele óta az első szerepében tér vissza a képernyőre

2023. 01. 14.

2019 májusában a Született feleségek sztárja, Felicity Huffman bűnösnek vallotta magát, mivel lefizetett felvételi tanácsadót, hogy módosítsák lánya tesztjét.

Úgy tűnik, mégis van visszatérés Hollywoodba a börtön után. A 60 éves Felicity Huffman a The Good Doctor, vagyis a Doktor Murphy című népszerű széria The Good Lawyer című jogi spin-offjában lesz főszereplő.

A kedvelt színésznő – akit sokan a Született feleségek című sorozatból ismernek – 2017-ben, a lánya, Sophia tudta nélkül 15 ezer dollár, azaz 4 és fél millió forint kenőpénzt adott Rick Singernek, hogy lánya SAT-tesztjét korrigálják és így a gyerek biztosan bekerüljön a legjobb egyetemek egyikébe. Felicity emiatt 2019-ben bevonult 11 napra a börtönbe, ahol előtte már több híresség is megfordult. Ezenkívül 30.000 dollár bírságra és 250 óra közmunkára ítélték, illetve egy évre felügyelt szabadlábra helyezték.

Felicity Huffman
Forrás: Northfoto

Az ügy óriási botrány volt, hiszen egy másik színésznő is érintett volt a Singer féle ügyben, nevezetesen Lori Loughlin, és még közel 50 szülő. Az FBI felgöngyölítette az ügyet és kiderült, hogy olyan komoly egyetemek rendszere sérült ezáltal, mint a Yale vagy a Stanford.

A szórakoztatóipar azonban előbb-utóbb megbocsátja ezeket a botlásokat, már Will Smith is javában játszik Oscar pofonja óta, és Shakira vagy CR7 renoméja sem sokat sérül egy adóhatósági eljárás miatt.

Felicity Huffman pedig most egy fontos szereplője lesz a Good Lawyer-nek. Janet Stewartot alakítja majd, aki az ügyvédi iroda nagyra becsült ügyvédje és partnere, és akinek vad intellektusa és száraz szelleme van. A sorozatban Kennedy McMann és a Doktor Murphy-ből ismert Freddie Highmore (Dr. Shaun Murphy) is szerepel majd. Ez nem véletlen, hiszen az eredeti széria szereplőinek felbukkanása jelent általában átvezetést a spin-offba.

Felicity Huffman
Forrás: Northfoto

Az egykori Lynette Scavo-t alakító Felicity Huffman tehát kezd visszatérni a vérkeringésbe, mert bár a botrány óta voltak kisebb szereplései (Netflix-Anyainvázió), ez a sorozat jelentheti számára az új kezdetet.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto