Így fest Eva Longoria 10 évvel a Született feleségek után

2022. 08. 06.

Mintha nem telne Eva Longoria felett az idő!

Az egykori Gabrielle Solist férjével és négyéves fiukkal kapták lencsevégre egy nyári ebéd alkalmával.

Eva Longoria
Forrás: Northfoto

Hihetetlen, hogy már több mint 10 esztendeje elköszöntek a Született feleségek, akik majd 10 éven át voltak otthonaink intrikus és rengeteg nevetést okozó vendégei a képernyőkön keresztül. Eva Longoriának kétségkívül ez volt karrierje csúcsa, és ennek köszönheti népszerűségét, világhírnevét.

Eva Longoria azóta is játszik időről időre filmekben, legutóbb a Dóra és az elveszett Aranyvárosban láthattuk, 2022-ben pedig az Unplugging, nem túl nagy hírverést kapó vígjátékban szerepelt.

A színésznő 47 évesen sem tűnik többnek, mint harminc, és ezt a minap is mindenki láthatta, amikor Eva és férje, Jose Baston 4 éves fiukkal, Santiagoval mentek ebédelni Beverly Hillsben.

Eva Longoria sugárzott, ahogy mosolyogva fogta gyermeke kezét. Stílusos, karcsúsított derekú nyári ruhában, magenta színű táskával és a hozzá illő magenta szandálban lépett az utcára. Haját lófarokba kötötte, a nap ellen pedig egy menő napszemüveggel védekezett.

Férje, aki igazi latin apuka, hasonlóan dögös mint felesége. Jose Baston fekete, galléros hosszú ujjú pólot viselt egy drapp chino nadrággal és egy drapp matróz cipővel.

Eva Longoria
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet

5 híres nő, aki simán szoptat nyilvánosan

Nem könnyű meló a gyereknevelés, pláne az olyan részei, mint a szoptatás – vallják az anyukák, köztük a hollywoodi hírességek is. Sokszor furcsa pillantásokkal kell szembesülnie azoknak, akik olyan helyen szoptatják a gyereküket, ahol mások is vannak, például étteremben, utcán, parkban, pedig gyakran nincs is más lehetőségük, mint a közterületi etetés. Ha szeretnéd tudni, kikről van szó, olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com