Barion Pixel Minden, amit az Eufória 3. évadáról eddig tudni lehet – ők már biztosan nem térnek vissza – Coloré

Minden, amit az Eufória 3. évadáról eddig tudni lehet – ők már biztosan nem térnek vissza

2023. 09. 29.

Az ellentmondásos Sam Levinson által készített Eufória 3. évadát már tűkön ülve várja a közönség. Nem meglepő, hiszen a széria sokkal több, mint egy középiskolai drámáról szóló tévéműsor.

Az Eufória világszerte tarolt, hazánkban is igen népszerű az HBO MAX jóvoltából. Az első évad premierje 2019. június 16-án volt, és akkora sikert aratott, hogy a következő hónapban már a második évadot is berendelték. Az azonos című izraeli drámasorozat alapján készült széria gyorsan a negyedik legnézettebb sorozat lett az HBO-n a Trónok harca, a The Last of Us és a Sárkányok háza után.

Eufória 3. évad
Forrás: HBO Max

Az eddig két évadot megélt pőre show számos dicséretet kapott azért, mert rendkívül stílusosan közelíti meg a kiforrott tartalmat mind az operatőr, az írás és a színészet terén. A műsort azért persze kritika is érte a gyermekbántalmazás, a szexuális zaklatás, a kábítószer-használat, a függőség/visszaesés és a túlzott meztelenség megjelenítése okán. A tinikről szóló sorozat talán nem annyira a tiniknek való.

Az Eufória 3. évadába több szereplő nem fog visszatérni, és ott van Angus Cloud megrázó halála is, akit szintén nem tudnak már Fez-ként visszahozni a sorozatba. Az ő eltűnését is fel kell dolgoznia a cselekménynek és talán méltó búcsút is szeretnének adni a színésznek, hiszen ez volt az első filmes munkája.

Pontos premier dátum még nincs, de a készítők és az HBO felelőse, Francesca Orsi szerint 2025 előtt nem számíthatunk a folytatásra, aminek egyik oka a sztrájk, a másik Zendaya elfoglaltsága, illetve Sam Levinson is másik projekten dolgozott (a szintén HBO-s Idol).

Az HBO még nem adott ki hivatalos előzetest vagy teasert az Eufória 3. évadáról, csupán egy rövid spot volt a Twitteren a műsor címéből és egy „3”-as számból.

Eufória 3. évad
Forrás: HBO Max

Zendaya biztosan visszatér a főszereplőként, Rue Bennettként az Eufória 3. évadában. A sorozatban nyújtott teljesítményéért két Primetime Emmy-díjat, egy Critics Choice Award-ot és egy Golden Globe-díjat is kapott. Rue húga, Gia, akit Storm Reid alakít, szintén visszatér a harmadik évadra. Hunter Schafer is megismétli Jules Vaughn szerepét a hírek szerint.

A Cassie Howardot alakító Sydney Sweeney is látható lesz, ahogy a dögös Jacob Elordi, mint Nate és Maude Apatow, mint Lexi. Nagyon úgy fest, hogy a Maddy Perezt alakító Alexa Demie is folytathatja karakterét.

Eufória 3. évad
Forrás: HBO Max

Biztosan nem láthatjuk többé Kat-et, akit Barbie Ferreira játszott zseniálisan, és persze Fez sem jön már vissza, mivel elvesztette a világ Angust. Az öccsét, Hamutálat alakító Javon „Wanna” Walton talán fel fog tűnni emlékként, hiszen valamilyen módon el kell búcsúztatni őket, de a karakterét meggyilkolták a korábbi évadban.

Az Eufória 3. évadának pontos cselekmény részleteit még nem hozták nyilvánosságra, de a harmadik évad egy lépéssel bizonyosan közelebb viszi a főhősöket az érettségihez. Zendaya az egyik interjúban mesélte, hogy ebben az évadban néhány szereplő az érettségi után kitalálhatja, mit akar kezdeni az életével.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: HBO Max