Zendaya óriási titkot árult el az Eufória 3. évadával kapcsolatban

Zendaya kétségkívül napjaink egyik legtehetségesebb színésznője, aki fiatal kora ellenére már most versenybe szállhatna az elmúlt négy évtized Oscar-díjas sztárjaival.

Zendaya játékát már Emmy-díjjal is jutalmazták, ami 23 évesen a sorozatok legnagyobb elismerésének számít. Az Eufóriában játszott karaktere ugyanis nemcsak jó színészi képességeket, hanem átszellemültséget és mély tanulmányozást is igényelt, hiszen egy kemény drogfüggőt alakítani talán a legnehezebb feladat egy színésznő életében.

Zendaya
Forrás: Northfoto

Zendaya természetesen egy percig sem szállt el a sikerektől, sőt mi több, nekiállt képezni magát és a kamera túloldalán is tett egy próbát. A szépséges színésznő már rendezőként is jegyzi az Eufória szériáját, pontosabban egy részt, illetve a másodikban is lett volt egy általa rendezett epizód, ám az meghiúsult.

Ez azonban nem szegte a kedvét, mivel állítása szerint ezt a készülő harmadik évadban bepótolja. A most 25 éves tehetség sok kollégája szerint elképesztően ügyes a rendezésben, ezért senki sem lepődne meg, ha pár év múlva már nagy mozifilmek is készülnének a neve alatt.

Zendaya
Forrás: Northfoto

Zendaya a filmezésben nyújtott kiváló munkája mellett igazi divatikonná nőtte ki magát. Lenyűgöző ízlését még a legjobb stylistok is megirigyelhetnék. De ha ez nem lenne elég, a magánélete is tökéletesnek tűnik. A Pókember: Hazatérés című film forgatásán ismerkedett meg Tom Holland színésszel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Ez is érdekelhet:

Zendaya új frizurával lepte meg magát

A Pókember, az Eufória és a Dűne című produkciók gyönyörű színésznője szép karriert futott be az elmúlt években, hiszen amellett, hogy elképesztően bájos, nagyon tehetséges is. Nem is csoda, hogy közösségi oldalain több millióan követik nyomon a vele történt eseményeket, akár a párkapcsolatairól, akár a külsejéről van szó. Ha szeretnéd tudni, milyen hajjal lehetett látni, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Ezeket kóstold meg, ha Szicíliában jársz!