Barion Pixel Zendaya óriási titkot árult el az Eufória 3. évadával kapcsolatban – Coloré

Zendaya óriási titkot árult el az Eufória 3. évadával kapcsolatban

2022. 07. 11.

Zendaya kétségkívül napjaink egyik legtehetségesebb színésznője, aki fiatal kora ellenére már most versenybe szállhatna az elmúlt négy évtized Oscar-díjas sztárjaival.

Zendaya játékát már Emmy-díjjal is jutalmazták, ami 23 évesen a sorozatok legnagyobb elismerésének számít. Az Eufóriában játszott karaktere ugyanis nemcsak jó színészi képességeket, hanem átszellemültséget és mély tanulmányozást is igényelt, hiszen egy kemény drogfüggőt alakítani talán a legnehezebb feladat egy színésznő életében.

Zendaya
Forrás: Northfoto

Zendaya természetesen egy percig sem szállt el a sikerektől, sőt mi több, nekiállt képezni magát és a kamera túloldalán is tett egy próbát. A szépséges színésznő már rendezőként is jegyzi az Eufória szériáját, pontosabban egy részt, illetve a másodikban is lett volt egy általa rendezett epizód, ám az meghiúsult.

Ez azonban nem szegte a kedvét, mivel állítása szerint ezt a készülő harmadik évadban bepótolja. A most 25 éves tehetség sok kollégája szerint elképesztően ügyes a rendezésben, ezért senki sem lepődne meg, ha pár év múlva már nagy mozifilmek is készülnének a neve alatt.

Zendaya
Forrás: Northfoto

Zendaya a filmezésben nyújtott kiváló munkája mellett igazi divatikonná nőtte ki magát. Lenyűgöző ízlését még a legjobb stylistok is megirigyelhetnék. De ha ez nem lenne elég, a magánélete is tökéletesnek tűnik. A Pókember: Hazatérés című film forgatásán ismerkedett meg Tom Holland színésszel, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Ez is érdekelhet:

Zendaya új frizurával lepte meg magát

A Pókember, az Eufória és a Dűne című produkciók gyönyörű színésznője szép karriert futott be az elmúlt években, hiszen amellett, hogy elképesztően bájos, nagyon tehetséges is. Nem is csoda, hogy közösségi oldalain több millióan követik nyomon a vele történt eseményeket, akár a párkapcsolatairól, akár a külsejéről van szó. Ha szeretnéd tudni, milyen hajjal lehetett látni, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com