Zendaya új frizurával lepte meg magát és rajongóit az ünnepekre

2021. 12. 27.

A kedvelt ifjú színésznő nemcsak vágatott, de festetett is. A végeredmény pedig lehengerlő lett!

A Pókember, az Eufória és a Dűne című produkciók gyönyörű színésznője szép karriert futott be az elmúlt években, hiszen amellett, hogy elképesztően bájos, nagyon tehetséges is. Nem is csoda, hogy közösségi oldalain több millióan követik nyomon a vele történt eseményeket, akár a párkapcsolatairól, akár a külsejéről van szó.

Spider Man: No Way Home
Forrás: Northfoto

A híresség nemrég lépkedett végig a vörös szőnyegen legújabb filmjének, a Pókember: Nincs hazaút premiervetítésén, majd nem sokkal utána úgy döntött ideje egy kicsit frissíteni a stílusán. Ám a ruhatárának lecserélése helyett új frizurát készíttetett Sarah Shears mesterfodrásszal, amely nem egyszerűen jó, hanem egyenesen tökéletes választás lett.

A hosszából vágatott, így a befelé omló tincsek a kulcscsontjáig érnek. Színén is változtatott, barnából gesztenye-vörös árnyalatúra váltott.

Zendaya vadonatúj frizurája telitalálat, ugyanis a szakértők előrejelzései alapján jövőre hódítani fognak a vörös árnyalatok, a réz éppúgy, mint az eper szín.

Az Instagram oldalán megosztott új külsőhöz azt írta: „Ideje volt változtatni.” A sztárnak pedig igaza is van, közeleg az új esztendő, amely jó alkalom, hogy belevágjunk az új dolgokba, változtassunk a külsőnkön vagy épp új célokat álmodjunk meg, amiket majd megvalósíthatunk 2022-ben.

Forrás: vogue.com