Barion Pixel Napjaink egyik legnépszerűbb színésznője kölcsönzi a hangját Lola nyuszinak – Coloré

Napjaink egyik legnépszerűbb színésznője kölcsönzi a hangját Lola nyuszinak

2021. 04. 06.

A Space Jam folytatása már önmagában is óriási hír volt, amelynek előzetese csak még jobban felcsigázta a rajongókat.

A 1996-os első részben Michael Jordan volt a főszereplő, míg a folytatásban LeBron James kapta a megtisztelő profi kosaras szerepét, aki mellett a már jól ismert Looney Tunes karakterei is visszatérnek.

space jam lola nyuszi
Forrás: northfoto.com

Bár sok mindenben hű lesz az első filmhez, Lola nyuszi karakterén sokat változtatott a produkció mostani rendezője, Malcolm D. Lee. A sokak által túl szexinek tartott rajzfilmfigura, ugyanis ma már nem állja meg a helyét. Egyre több filmes igyekszik szem előtt tartani a nők megfelelő ábrázolását a filmvásznon, így a kosaras nyuszi női idomait háttérbe szorítva a független, erős személyiségére helyezték a hangsúlyt.

Ezért is volt olyan boldog Zendaya, hogy ő kölcsönözheti a hangját a nyuszilánynak, hiszen több interjúban is hangoztatta, hogy törekszik olyan felkérésekre igent mondani, amelyek pontosan ezt a szemléletet erősítik a világon.

A színésznő egyébként az elmúlt két évben sikert sikerre halmoz. Az Eufória című sorozatban nyújtott alakítását több díjjal is jutalmazták, illetve idén két nagyszabású filmben is megmutatja sokoldalú tehetségét. Többek között a Dűne és Pókember 3. alkotásaiban.

És akkor íme a Space Jam 2. előzetes:

Forrás: people.com
0 /eletmod/sztarok/napjaink-egyik-legnepszerubb-szinesznoje-kolcsonzi-a-hangjat-lola-nyuszinak/