Elvis családja sírva nézte meg a legendáról készült életrajzi filmet a Cannes-i Filmfesztiválon

Elvis Presley élete és halála a mai napig érdekli az embereket, ezért nem is meglepő, hogy újra és újra más megvilágításban és mást kiemelve igyekezek betekintést nyújtani a néhai sztár életébe.

Az Austin Butler főszereplésével készült Elvis című alkotás az idei Cannes-i Filmfesztiválon debütált először, amelynek premierjén természetesen Elvis családja is tiszteletét tette.

Elvis
Forrás: YouTube

Unokája, Riley Keough színésznő a film után adott interjújában elárulta, hogy édesanyja, Lisa-Mary és nagymamája, Pricilla is könnyekben tört ki, annyira mély és valós képet adtak a zenészlegendáról. A 32 éves színésznő a rajongókkal azt is megosztotta, hogy a készítők több órás interjút készítettek velük az emlékeikről, a megtörtént eseményekről, hogy minél hitelesebb képet adjanak Elvisről. Sőt, a filmet készítő Baz Lumrmannról is mondott néhány szót:

„Nagyon megható élmény volt…Az első film, amit moziban láttam, és azt mondtam rá, hogy filmeket szeretnék készíteni, a Moulin Rouge volt, 12 éves koromba. Igazi megtiszteltetés, hogy Baz készítette ezt a filmet.”

Riley Keuogh
Forrás: Northfoto

Elvis unokája szerint rengeteg mély seb van még mindig a családjukban, amit a rendező és persze Austin is kiválóan örökített meg a filmvásznon:

„Éreztem, hogy Baz és Austin mennyi munkát fektet abba, hogy minden a helyén legyen….Öt perc múlva elkezdtem sírni, és nem bírta, abba hagyni. Rengeteg családi trauma és generációs trauma fedezhető fel benne, ami akkoriban kezdődött a családunkban. Megtiszteltetésnek éreztem, hogy olyan keményen dolgoztak azon, hogy valóban megértsék a lényegét, hogy átérezhessék az akkor történteket.”

A Cannes-i Filmfesztiválon bemutatott filmdrámában Austin mellett olyan színészek kaptak helyet, mint Tom Hanks, Maggie Gyllenhaal és Kodi Smit-McPhee.

Az Elvis június 24-én debütál a mozikba.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni