Barion Pixel Elnyomó kapcsolatban élt Kim és Kanye? Ilyenek voltak a Kardashian-West házasság szigorú szabályai – Coloré

Elnyomó kapcsolatban élt Kim és Kanye? Ilyenek voltak a Kardashian-West házasság szigorú szabályai

2023. 03. 17.

Kim Kardashiannek nem volt könnyű dolga Kanye West feleségeként. A rapper szinte az egész életét irányította, rengeteg szabályt állított fel, aminek meg kellett felelnie a valóságshow-sztárnak. Bár kapcsolatuk jó része a világ előtt zajlott, csak utólag derül fény azokra a részletekre, amelyek az elnyomásra utalnak.

Kim Kardashian és Kanye West a 2000-es évek elején találkoztak, de évekig csupán barátok voltak, mielőtt komolyabbá váltak volna köztük a dolgok. Végül 2014-ben egy pazar olasz esküvőn kötötték össze az életüket, és négy gyermekük született. Kívülről úgy tűnt, hogy a kapcsolatuk nem is lehetne szilárdabb, azóta azonban kiderült, hogy nem volt minden olyan mesés, mint amilyennek elsőre tűnt. A páros elvált, a valóságshow-sztár pedig hiába próbál minél jobban elszakadni egykori férjétől. Kanye West folyamatosan terrorizálja őt, például az új kapcsolataiban, vagy a gyerekek felügyeleti joga miatt. A kapcsolatuk már akkor sem volt teljesen felhőtlen, amikor együtt voltak, bár ezt jól titkolták. Kim Kardashiannek a férje rengeteg szabályát be kellett tartania.

Kanye West megmondta Kim Kardashiannak, mit vegyen fel

Kanye Westnek mindig is határozott véleménye volt arról, hogy Kim Kardashiannek mit kell viselnie.

Mindig azt hittem, hogy nagyon jó stílusom van − amíg nem találkoztam a férjemmel, és ő azt mondta, hogy nekem van a legrosszabb stílusérzékem

− mesélte Kardashian.

A férfi folyamatosan átnézte a szekrényét, és megmondta neki, hogy milyen darabokat vehet fel. A szakításuk után a valóságshow-sztár elmondta, hogy a kapcsolatuk végére már mindenben kikérte a férje tanácsát. Elválásuk után pedig pánikrohamokkal küzdött, mert nem tudta, mit kellene viselnie. West azóta is tudatja vele, hogyha nem tetszik neki egyik-másik választása, sokszor megalázó módon.

Kim Kardashian
Kim Kardashian / Kép forrása: Northfoto

Korlátozta a sminkjét

Kim Kardashian szépségápolási márkát alapított és sikerre vitte, de otthon Kanye West abba is beleszólt, hogy miként sminkelje magát. Egy forrás azt állította:

West szereti, ha Kim természetes, és követelte, hogy kevesebb sminket viseljen. Amikor felesége elment valahova, ragaszkodott hozzá, hogy visszafogottan a sminkeljen.

Kanye West nem akarta, hogy Kim Kardashian szexin öltözködjön

A Keeping Up With the Kardashians egyik epizódjában West megpróbálta megváltoztatni Kardashian kinézetét, nem sokkal a 2019-es Met-gála előtt, mert túl szexinek érezte. A nő állítólag ezt a kritikát kifejezetten rosszul viselte, mert a ruha elkészítése több hónapba telt. A rapper pedig azzal magyarázta a tettét, hogy a kinézete rá is hatással van.

Korlátozta a telefonálással töltött idejét

Kanye West a mobiltelefon-használatról is alkotott szabályt.

Amikor először kezdtünk randizni, udvariatlanság volt, ha elhoztuk magunkkal a telefonunkat, ezért megtanultam tőle, hogy ne hozzam magammal a telefonomat

− magyarázta Kim Kardashian a Paper magazinnak. A valóságshow-sztár elárulta, hogy a rapper a fotózást is megtiltotta, amikor együtt vacsoráztak. Egy forrás egyszer azt mondta a Radarnak, hogy nem szerette, amikor az exfelesége sms-ezett a show-jai alatt, mivel ez azt jelentette, hogy nem figyelte őt a színpadon.

A baráti körét is alakította

Kanye West a hírek szerint azt is megmondta Kim Kardashiannek, hogy kikkel barátkozhat. Bár a valóságshow-sztár mindezt nem erősítette meg, de állítólag több olyan barátjával is megszakította a kapcsolatot, akik nem tetszettek Westnek. Így cserélte le a stylistját és barátját, Monica Rose-t, valamint egy másik közeli barátját, Larsa Pippent, aki többször is hangsúlyozta, hogy a rapper tehet a kapcsolatuk megromlásáról.

Kardashian
Kanye West / Kép forrása: Northfoto

Forrás: Nicki Swift, People, The Hollywood Gossip, W Magazine, Paper, Radar

Borítókép forrása: Northfoto