Barion Pixel Kim Kardashian 9 éves kislánya, North West leleplezte anyja valódi haját – A valóság meglepte a rajongókat – Coloré

Kim Kardashian 9 éves kislánya, North West leleplezte anyja valódi haját – A valóság meglepte a rajongókat

2023. 01. 06.

A híres tévésztár, Kim Kardashian egész családja nevezetes sötét, fénylő és hosszú hajukról. Ez alól csak Kris Jenner kivétel, aki rövid frizurát visel.

Kim Kardashian hosszú, fekete fürtökkel vonult be a tévés történelembe, majd az idők folyamán azért változott, akárcsak testvérei. Khloe szőkésre váltott, Kylie és Kendall rövidebbre vágatta, Kim és Kourtney azonban a legtöbbször hosszú, sötét frizurát visel. Kim Kardashian bár esküszik rá, hogy rajta minden eredeti, beleértve kerek fenekét és telt ajkait is, a haját szemlélve egészen biztos, hogy ez nem igaz.

Lánya, a 9 éves North West egy karácsonyi TikTok videóban leplezte le világhírű anyját, amikor egy cuki ünnepi számot énekelgettek együtt. A videóklipben Kim az ágyon ül, láthatóan fürdés és hajmosás után, és frizurája nem egészen a megszokott. Hajvégei töredezettnek hatnak, szőkére szívott haja rövidebb, mint a megszokott és elég kopott a fénye. Feltehetőleg megviselte hajzuhatagát a sok változtatás, a póthaj viselése és a kemikáliák. Erről a rajongók is így vélekednek, akik számos kommentet írtak a felvétel alá.

Kim Kardashian korábban elárulta, hogy a nagy port kavart MET-gálás megjelenéséhez, amikor Marilyn Monroe eredeti ruháját viselhette, a haját is ténylegesen szőkére festette, ami 12 órát vett igénybe. Ez nyilván nem kedvezett a haja belső szerkezetének.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Ám az új esztendőre ismét megszépült és megújult a 42 éves Kim Kardashian, szőke, fénytelen haját fényes, hollófekete tincsek váltották, ahogy az a 2023-as évindító szelfijén látható.

A követőket az is aggasztotta, hogy miért van egy 9 éves kislánynak TikTok fiókja, de Kim Kardashian mindenkit megnyugtatott, hogy North West fiókját ő kezeli, illetve csak az ő mobilján van ez az alkalmazás, nem görgethet kedvére, csak felügyelettel, és kommentelnie is tilos.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto
Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto