Barion Pixel Kim Kardashian plasztika helyett fényterápiával őrzi fiatalságát – Coloré

Kim Kardashian plasztika helyett fényterápiával őrzi fiatalságát

2022. 08. 07.

Kim Kardashian újabb titkot leplezett le, ami makulátlan bőrének és tökéletes megjelenésének a záloga.

Kim Kardashian tagadja, hogy komolyabb plasztikai beavatkozásai lettek volna valaha is, nemrég mesélte, hogy műszempillája sincs és ajkai is eredetiek, mindössze néha egy kis botoxszal segít be.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Egyébként esténként, amikor vége a munkának, és a gyerekei is alszanak, akkor vesz részt szépészeti kezeléseken, amelyek lézeres, nem-invazív terápiák.

Instagramján most újabb titokba avatta be rajongóit, ami a kezeléseket illeti. Kim a neves szépészeti guru, Dr. Ashkan Ghavami rendelőjében járt, ahol fényterápián vett részt, ami állítólag mind a ráncokra, mind az öregségi foltokra kiváló hatású.

Kim Kardashian
Forrás: Northfoto

Kim leírása alapján a BroadBand fényterápia az egyik legjobb a problémás bőrre, megelőzi és kezeli a ráncokat, öregségi pigmentációt, jó az aknék, a rosacea és a nap okozta károsodások ellen is, mivel újra texturálja az arcbőrt.

Az influenszer azt is elárulta saját oldalán, hogy mint megszállottja a bőr- és arckezeléseknek, meg akarta mutatni, mire esküszik. A kezeléshez zsibbasztást is kapott, de állítása szerint erre nem lett volna szükség, így viszont még kellemesebb volt az élmény. Eddig két kezelést kapott ebből és csodálatosnak érzi az eredményeket.

Kim Kardashian egy hónapja elindította saját bőrápoló termékcsaládját, az SKKN-t.

Ez is érdekelhet:

Ez volt az ára Kim Kardashian diétájának

A reality-sztár még májusban került a címlapokra, amikor kiderült, hogy háromhetes diétát tartott, és 16 kilót fogyott, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába, amelyet akkor viselt a néhai szexszimbólum, amikor Kennedy elnököt köszöntötte fel születésnapja alkalmából. Ennek azonban nagy ára volt. Ha szeretnéd tudni, mi az, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com